Emel Erkayıran-EMEKÇİ KADILARIN SESİ


Üstün EZER Hoca diyor ki!

Bu haftaki köşe yazımda, tanışmaktan onur duyduğum LÖSEV Kurucu genel Başkanı Sayın Dr Üstün EZER beyin sözlerini paylaşmak istiyorum.


Öncelikle bu bilgileri not etmenizi öneririm. Allah lazım etmesin!

www.losev.org.tr
Vakıf çağrı merkezi:
0312 447 06 60 - 0312 666 7 666
Twitter: losev1998
İnstagram: losev1998
Facebook: losev1998

1998 yılında Lösemili çocukların ölümlerine dayanamayan doktor Üstün ezer ve arkadaşları tarafından bir masa ve bir sandalye kuruldu. Kısa sürede yüzlerce kalıcı çözümler üreten eserler ve projeler yapıldı. On binlerce lösemili çocuğun hayatı kurtarıldı.
Löseminin tedavi başarısında % 50 ilaçlar, % 50 ise ……
1- Temizlik ve hijyen
2-Sağlıklı ve protein ağırlıklı beslenme
3-Moralman güçlü ve Umutlu olmak , hayata sıkıca bağlanmaktır.
İşte geri kalan % 50 bunlardır.
LÖSEV den önce çocuklarımız LÖSEMİ den ölmüyorlardı. Onları enfeksiyon, açlık ,kanama , ilgisizlik ve en önemlisi umutsuzluktan kaybediyorduk.Bugün maddi ya da Vekaleten yapacağınız bağışlarınız da LÖSEMİLİ çocuklarımıza can verecektir. Unutmayınki en güzel ibadet hasta bir insanı iyileştirmek anne ve babasının yakınlarının yüzünü güldürmektir.
SİZİN SAYENİZDE 12 AY BOYUNCA ET YİYEBİLİYORLAR
Sizlerle acı bir gerçek paylaşmak istiyorum. Ne yazık ki LÖSEMİ veya KANSERE yakalanan çocukların ailelerinin gelir düzeyinin % 87 si asgari ücret veya altında .Hastaneye gidecek yol parası, Evinde yiyecek eti sucuğu pirinci yokken daha Ömründe hiç deniz görmemiş tatil yapmamışken, bu hastalığın ağır yükünün altından nasıl kalksınlar? Nasıl sağlıklı ve proteinden zengin beslensinler?Nasıl moralli olup neşelensin gülsün ve hayata bağlansınlar? İşte tüm bunların çözümü sizdedir LÖSEVDEDİR .
BİR ÇOCUĞUN HAYATINDAN DAHA DEĞERLİ NE OLABİLİR Kİ?
LÖSEMİLİ çocuklarımız için LÖSEV e vereceğiniz kurban bağışları ile niyetiniz bütün hastalarımızda hayat bulacaktır.
Kurban yüce ALLAH a yakınlaşma, onun rızasını kazanmaya yönelik mali bir ibadettir.Hz. İbrahimin oğlunu kurban edecekken yollanan kurbanın on binlerce çocuk ve kanser hastalarının hayatını kurtarması için çok anlamlıdır.
Hastanemizde yatarak parasız tedavi olduktan sonra evlerinde 12 ay boyunca sofralarına gelen taze et ve et ürünleri ile beslenen lösemili çocuklarımızın vücut direnci yükselmektedir.Bu sayede hastalıklarını kolayca yenmekte ve artık Lösemi değil çocuklarımız kazanmaktadır.
PEKİ YA LÖSEV OLMASAYDI?
LÖSEV sayesinde %20 lerde olan tedavi başarımız %92 lere çıkmıştır. Zengin fakir doğulu ya da batılı demeden Bütün lösemili ve kanserli çocuklar en mükemmel ve başarılı tedavileri parasız almaktadır. Gereken tıbbi durumlarda da LÖSANTE hastanemizde yine tek kuruş ödemeden KEMİK İLİĞİ NAKLİ olmakta ve %100 başarıyı hedeflemektedirler.

LÖSEV VEYA LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR İÇİN dergi satan SAHTEKARLARA ALDANMAYIN.
Sahte makbuzlarla para toplayan evinize gelerek LÖSEV den geliyoruz bağış yapar mısınız diyecek kadar gözü dönmüş DOLANDIRICI ve HAYAT HIRSIZLARINI lütfen polise (155) jandarmaya (156) ve LÖSEV e İhbar ediniz.

Son olarak bir bilgi daha paylaşmak istiyorum sizinle

LÖSEV BÜYÜDÜ
Artık YETİŞKİN LÖSEMİ ve KANSER HASTALARINA da maddi ,sosyal, ücretsiz tedavi ve psikolojik destekler verilmektedir.

Haftaya tekrar görüşebilmek dileğiyle sağlıkla kalın mutlu kalın.

YAZARLAR

  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.6 ° / 13 ° Güneşli
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,35
  • EURO

    34,75% 0,10
  • GRAM ALTIN

    2507,64% 0,95
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22