Emel Erkayıran-EMEKÇİ KADILARIN SESİ


Sevgili Kadınlar !

Öncelikle her birinize sevgi ve selamlar gönderiyorum. Bir süre Yeni Adana Gazetesinin bir köşesinde beraber olacağız. Umarım birlikte mutlu olur hayatımıza güzellikler katarız.İnanın Hayat paylaştıkça çok güzel!


Şimdiye kadar yaşadıklarınızın hepsi geldi geçti. Zamanı geri getiremeyiz . Önümüzde ne kadar zaman kaldı bilemeyiz.. Sadece nasıl yaşayacağımız hakkında yapabileceğimiz şeyler olduğunu biliyoruz, hatta bilmeliyiz.
İnsan hayatında ne isterse o olur,nasıl isterse her şey öyle olurmuş. Bu yüzden ne istediğimizi bilmek çok önemli . 

Doğru enerjiyle istediğimiz neyse sahip olabiliriz. Nasıl mı? 
“Ben güçlü ve akıllı bir kadınım” “Ailemi seviyorum hayatta her şeyi başarabilirim” 
“ Mutlu ve sağlıklı olmak istiyorum” gibi sözleri sürekli sesli konuşmalıyız. 
Kendimizle baş başa kaldığımızda bu cümleler bizi doğru anlamda değiştirecek. Çünkü beyin bunları komut olarak algılıyor. Buna inanın, ben denedim gerçekten öyle oluyor. 

Evrenin dili pozitif ve yaşam bu enerjiye bağlı. Okuduğum kişisel gelişim kitaplarının hepsi de bu konuda aynı yazıları yazmış.
Lütfen okuyun hanımlar..Çocuklarımıza ve tüm sevdiklerimize de okumanın önemini aşılamalıyız. Önemli olan sadece okumak ta değil. Doğru olan, beynimizi güzel bilgilerle doldurmak.

Biz Kadınlar elele verirsek daha başarılıyız.Yıllar önce KADİRLİ Belediyesi Meclis üyesiyken sadece Kadınlardan oluşturduğum bir topluluktan bahsetmek istiyorum. Topluma faydalı olmak amacıyla, çıktığımız yolda tam dört yıl boyunca pek çok faydalı projeyi hayata geçirdik. Hepsinden ara ara bahsedeceğim. Birlikte ağladık birlikte güldük. Acılarımız paylaştıkça azaldı, mutluluğumuz da paylaştıkça çoğaldı.

Güzellikler sana gelmez , sen onlara gideceksin sözünden yola çıkarak, hayata pozitif bakmalıyız. Sevgi her kapının anahtarıdır.
Birbirimize destek vermeliyiz başka yolu yok. Unutmayın ki bize bizden başka dost da düşman da yoktur. Her zaman aynı fikirde olmasak ta hem cinslerimizin görüşlerine saygı duyduğumuzu belirtmeliyiz Başarılı olanları alkışlamalı, zor durumda ihtiyaç sahibi olan Kadınlara el uzatmalı ve hiç istemesek te aramızda kötü düşüncelere sahip olanları da dışlayarak yalnız bırakmalıyız ki zamanla hatasını kabul etsin.

Biz Kadınlar bedenen güçlü olmasak ta ruhen çok güçlüyüz. Ne yaşarsak yaşayalım hem kendimizi hem de etrafımızı koruyup kollamak görevimizdir. En kötüsü de tüm çabalarımıza rağmen günah keçisi olmak kaderimizdir. 

Sosyal ve ekonomik alanda kendimizi geliştirmeliyiz. Vazgeçmek yok , mutlu olmak rahat yaşamak için üretmeye çalışmaya gayret edeceğiz.En önemli olan da doğru yolda beraber yürümeyi bileceğiz.

Bir gazetenin köşesinde kalıcı olmak çok değerli.Bu yüzden Yeni Adana Gazetesine teşekkür ediyorum.Bana ulaşmak isterseniz sosyal medya hesaplarımdan mesaj bırakabilirsiniz. Ayrıca yazılarımda taleplerinizi değerlendireceğimi bilmenizi istiyorum .

Tüm emekçilere saygılar selamlar gönderiyorum.
Umut yoldaşınız şansınız bol olsun . Haftaya tekrar görüşebilmek dileğiyle sevgiyle kalın .

YAZARLAR

  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,58% 0,30
  • EURO

    35,07% 0,29
  • GRAM ALTIN

    2457,40% 0,88
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00