CENGİZ ARCAN


KESİK KULAK


Hibrit ve GDO’lu tohumlara mecbur bırakıldık.

Köyde doğup büyüdüğüm ve değirmenci çocuğu olduğum için tahılları ve tohumları tanırım.

İlk defa GDO’lu buğday tohumu 1955 yılında benim memleketimde ekilmiş. Bunu yeni öğrendim ve çok şaşırdım. Dünya egemenleri, GDO’lu buğdayı ilk önce buğdayın anavatanında denemişler. Şeytan daha o yıllar iş başındaymış. 

Tohumun genleriyle oynayıp değiştirirseniz, doğal halini daha doğrusu Tanrının yarattığı şekli bozarsınız.

Her tohum Tanrının yarattığı şekliyle orijinaldir. Zaman ve iklim şartlarına ve dış etkilere göre kendilerini geliştirme özelliğine de sahiptirler. Fakat şeytan tayfası onları da rahat bırakmamış.

Dünya hükümetleri orijinal tohum ekimini çiftçilere yasakladığı için dünya insanları GDO’lu yiyeceklere mecbur bırakıldı.

Neden mi böyle oldu?

Aslında nedeni herkes biliyor. Yazılıp çiziliyor. GDO, tepedeki birkaç ulus üstü şirketin dünya insanlarının gırtlağına yapışabilme planı. Gıdada tekelleşme, insanı midesinden yakalayıp köleleştirme planı. 

İnsanoğlu yeni bir şeyi yoktan yaratamaz fakat yaratılmışın genleriyle oynayarak değiştirebilir. Tanrı da bunu söylüyor zaten.

Kur’an Nisa suresi 119. Ayette Şeytanı konuşturuyor. “Onlara mutlaka emir vereceğim de davarların kulaklarını yaracaklar./ Allah’ın yarattıklarını değiştirecekler.”. Allah buna karşılık: “Kim Allah’ın berisinden şeytanı veli edinirse açık bir hüsrana uğrayacaktır.” diyor. 

Günümüzü iyi gözlemleyin. Çevrenizdeki iki ayaklıları, çok ayaklıları, sürüngenleri, olayları ve fikirleri iyi değerlendirin; Bakin görün bakalım, şeytanı veli edinenler kim, Tanrı’ya hizmet edenler kim?

Hık mık demeyin; bakmasını bilirseniz kimin hangi yolda yürüdüğünü çok iyi görürsünüz.

Korona da orijinal haliyle Tanrının yarattığı bir virüs fakat şeytana tapanlar onun genleriyle oynayarak bir silah haline getirmişler.

Her şeyi iyilik yolunda kullandığınız gibi kötülük yolunda da kullanabilirsiniz. Tüm enerjileri, örneğin elektriği insanın hayrına kullandığınız gibi insanı öldürmek için de kullanabilirsiniz.

Sevgiyi ve bilgiyi de her iki tarafta kullanabilirsiniz.

En büyük putunuzu sevgi ile inşa edebilirsiniz.

Sevgi ile şımartıp, kendinden başkasını görmeyen bencil bir canavar da yaratabilirsiniz.

Bugün insanlığa saldıran teknoloji bilgi ile inşa edilmiyor mu?

Sizi yok etmek isteyen küresel çeteyi, sizin severek desteklediğiniz siyasi hükümetler palazlandırmadı mı?

Bence;

SEVGİYİ ÖLÇÜLÜ, BİLGİYİ DE EMİN ELLERE VERMELİSİNİZ.

YAZARLAR

  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli
  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,15
  • EURO

    34,93% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2322,96% 0,18
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00