Zekai BULUÇ


SUUDİLERİN YAPTIĞINA BAK YAPTIĞINA!


Suudi Arabistan’daki gıda marketleri, raflarda bulunan Türk gıda maddelerinin üzerine ‘’Türk malıdır, Sakın dokunmayın!’’ yazısını koymuşlar. Benim için hiç sürpriz olmamıştı.

    Şimdi de Türk mallarının üzerine Yunanistan bayrağını koymuşlar.

    Bu harekette sürpriz olmadı!

    Bu Yunanistan bayrağının asıldığının fotoğrafını bir arkadaşım gösterince, ona şunları anlattım. Osmanlı İmparatorluğu, yüzyıllarca kutsal topraklarda yaşayanlara, beslemek için Hassa Alayları ile sandık sandık altın gönderdiler. Hilafet Osmanlı’ya geçince, başta Arabistan olmak üzere diğer Arap ülkeleri de, Osmanlının hilafetini kabul etmediler! Zaten Suudilerinin huyunu bilen Osmanlı padişahlarının hiç biri Mekke’ye ve Medine’ye gitmemiştir!

    Birinci Dünya Savaşı başlayınca kutsal toprakları koruyan Mehmetçikler, komutanları Cemal Paşa’nın kararıyla Türkiye’ye dönme hazırlıklarına başlarlar!

    Cemal Paşa hastanede yatmakta olan Mehmetçikleri Mekke Emiri Şerif Hüseyin’e emanet eder. Fakat Osmanlı askerleri daha Mekke’yi çıkmadan İngiliz homoseksüel casus Lawrence’ın dağıttığı altın karşılığında, hastanede yatan yaralı Mehmetçiklerin kafası Şerif Hüseyin’in emriyle kesilir!

****

24 Temmuz 1974

    Türkiye, Kıbrıslı Türklerin kıyımı üzerine Adaya asker çıkarır ve gereğini yapar!

    Kadim dostumuz (!) ABD: ‘’ Sen benim verdiğim silahları istediğin yerde değil, benim istediğim yerde kullanabilirsin!’’ diye Türkiye’ye müthiş bir ambargo koyar. Çiftçilerimiz tarlasını sürecek mazotu bile bulamaz! Müslüman din kardeşimiz Suudi Arabistan’ın ABD ile ortak kurduğu petrol şirketi ARAMCO bile bir litre mazot vermez! Türkiye, Akdeniz’de korsan akaryakıt tankerlerinden petrol satın alacak duruma düşer. İslam ülkelerinden sadece Libya Türkiye’ye mazot verir!

****

    Yaser ARAFAT’ın ve Filistin halkının ölmesine kim sebep oldu?

    Filistin Kurtuluş Örgütü’nün lideri Yaser ARAFAT şöyle bir söylemde bulunmuştu:

‘’Kuracağımız Filistin Devleti’nin modeli Mustafa Kemal ATATÜRK’ün Türkiye’si gibi olacaktır!’’ Bu söylemin içerisinde elbette laiklik ilkesi de kastediliyordu!

    Arap ülkeleri de, başta Vehhabiler olmak üzere, Yaser ARAFAT’ın bu söyleminden aşırı derecede rahatsız oldular!

    Böyle bir söylem, petrol-dolar zengini kralları ve şeyhleri titretti. Çünkü böyle bir söylem Ortadoğu islam ülkeleri için çok kötü bir örnekti.

    İngilizler Suudi Arabistan’da Vehhabilik mezhebini nasıl kurdularsa; İsrail ve petrol-dolar zenginleri üstü örtülü olarak HAMAS örgütünü kurdular!

    HAMAS’ın yaptığı kanlı eylemler İsrail’in eline her türlü nefsi müdafaa hakkını verdi!

SÖZÜN ÖZÜ : Üzerine şal örtülmüş Vehhabi ve İsrail ortaklığı sayesinde Filistin Kurtuluş Örgütü bitirildi. Yaser ARAFAT ise kahrından öldü ve böylece Filistin halkının geleceği yok edildi!

    Petrol - dolar zengini yalelliler paralarını ne yapıyor biliyor musunuz?

   Bir kısmını İsrail bankalarına yatırıp, bir kısmıyla ABD-İsrail şirketlerinden hisse satın alıyorlar!

Evde kalın,

Sağlıcakla kalın!

YAZARLAR

  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.8 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,58% 0,30
  • EURO

    35,07% 0,29
  • GRAM ALTIN

    2457,40% 0,88
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00