Zekai BULUÇ


GALATASARAY KULÜBÜ BAŞKANI  MUSTAFA  CENGİZ’E AÇIK MEKTUP


     Sayın başkan Fenerbahçe futbol kulübü'nün yeni transferi Mesut ÖZİL için söyledikleriniz Paris‘in ünlü modacılarının diktiği elbise gibi üstünüze cuk diye oturdu ! 50 li yıllarda bir Galatasaray Fenerbahçe maçında, Fenerbahçeli Lefter KÜÇÜKANDONYADİS gol attıkça Galatasaray taraftarları Lefter’e ‘’ Kefere kefere ‘’ (kafir) diye bağırmışlardı ! O kefere denilen Lefter KÜÇÜKANDONYADİS iki kızını da 2 Türk genciyle evlendirmişti.  

      Türkiye Futbol federasyonu’nun tüm Avrupa ülkelerinde temsilcisi vardır ve bunların görevi Türk oyuncuları takip ederek Milli takımımıza  kazandırmaktır ! Temsilci ,Erdal KESER ve YILDIRAY’ı ikna etmiş ve bu gençler Türk Milli futbol  takımında görev almışlardı. Mesut ÖZİL’e darbeyi vururken ; hiç düşündünüz mü ? Ağzınızdan çıkanı kulağınız duyuyor mu ?  Galatasaray futbol takımı daha birkaç yıl önce sahaya tam kadro yabancılarla çıkmıştı.Böyle bir hareket merhum Ali sami YEN bey’i mezarında ters çevirdi. Sahaya çıkardığınız 11 futbolcuyla mahalleden mi, okuldan mı , yoksa askerlikten mi arkadaşsınız ? Sahada 11 yabancı oyuncuyu gören merhum Ulvi YENAL bir saniyede kulübünüzden istifa ederdi!

                                                       *****

 NOT : Galatasaray kulübü başkanı, Mesut ÖZİL’e vurduğu darbeyle psikopat futbolculara şöyle mesaj veriyor : Atın öldürücü darbeyi ,aşil tendonuna vurarak futbol hayatını bitirin ! Kimi oyuncuların beyni ayaklarına hükmeder. Kimileri ise verilen görevi (!) yerine getirir ve bundan da mutlu olur! Yanılmıyorsam uzun yıllar önce FB futbol kulübünün başkanı Emin CANKURTARAN, GS’den Engin VEREL’i transfer etti. GS-FB maçında Engin VEREL’i sakatlamak için herşey yapıldı ! Engin kendisine çok sert tekme atan GS’li Gökmen’e dönerek ‘’ Ağabey ne oluyoruz ya ? ‘’ dediğinde Gökmen şöyle cevap vermiştir: Enginciğim soyunma odasında öylesine doldurdular ki , halen tüm takım o dolduruşun etkisinden kurtulamıyor ! Engin’le Gökmen arasında geçen bu konuşmayı bizzat Engin VEREL’in ağzından duymuştum.Türkiye Futbol Federasyonu'nun Avrupa temsilcilerinin görevi Mesut ÖZİL gibi yetenekleri Türk futboluna kazandırmaktır. Yoksa ÖZİL gibileri suçlanır. 

 Evde kalın. 

 Sağlıcakla kalın.

YAZARLAR

  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,17
  • EURO

    34,91% 0,40
  • GRAM ALTIN

    2434,93% 0,50
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04