Zekai BULUÇ


FISTIKİ YEŞİL DEVRİMLER VE PARA SPEKÜLATÖRÜ GEORGE SOROS’UN… !


    Arkadaşlar fıstıki yeşil devrimlerin ve para spekülatörü George Soros’un,Türkiye'deki distribütörü TESEV başkanı Can PAKER’dir! Numaracı Cumhuriyetçiler ve federatif yapıyı savunanlar TESEV’in ayrılmaz parçasıdırlar! Soros’un bunlara verdiği görev,üniter yapıyı ve ulus devleti,ufaktan ufaktan tırtıklamaktır! 

                                                          *****

   M.Kemal ATATÜRK’ün milliyetçilik ilkesi şovenizm ve ırkçılık olmamakla birlikte ; Misak-ı Milli ile çizilen bölünmez bütünlüğümüzün milliyetçiliğidir! George Soros 10-15 yıl önce ‘’ Türkiye’nin ordusundan başka ihraç edecek ürünü yok ! ‘’ demişti. Var Soros efendi var! Türkiye’nin ihraç edeceği en güçlü ürün ‘’ Yurtta ve dünyada barıştır’’ Bu da anti emperyalizmin ta kendisidir ! George Soros’un Türkiye distribütörü  Can paker ve numaracı cumhuriyetçiler,Andımızı yüreğimizden okumamıza nasıl mani olacaklar ? George Soros ve Can Paker numaracı cumhuriyetçileri fonlayabilir fakat yurtseverleri kimse fonlayamaz ! 

                                                          *****

   Andımızın okullarda okunması yasaklanınca ; Turgut Özal’ın zaaflarını öğrenip yanına çektiği çakma solcular bayram ilan etti. Arkadaşlar, hani eski bir fıkra var ya, işte ondan bahsetmek istiyorum. Adamın biri saçını kestirmek için berber koltuğuna oturup berbere ‘’Saçımda ak mı yoksa kara mı çok ? ‘’ diye sorunca , berber ‘’ Şimdi önüne dökülünce anlarsın’’ demiş. Yazılı ve görsel medyada okuyup gördüğümüzde yeni ve etkisi olmayan parti liderlerine göre Andımız toplumu tektipleştiriyormuş ! Sanırım Andımızın kaldırılmasına sevinenlerin ajandalarında Türkiye’deki okulları,Mısır’ın ünlü şeriat üniversitesi El-Ezher’e çevirme niyetleri var! Hele hele yeni kurulan bir partinin İstanbul il yönetim kurulu üyesi zat-ı muhterem daha ileri giderek ‘’Bir Türk için,her sabah ben Türküm diye bağırmak,ancak hayvani bir ihtiyacı tatmin eder ‘’ diyor.

     SÖZÜN ÖZÜ: Tanrı Türk’ü El Ezhercilerden korusun.

     NOT: Andımız konusunun çözümü bizce çok kolay. Bizlerde yüreğimizden okuruz ! TESEV’ciler gelinde mani olun! 

     Evde kalın.

     Sağlıcakla kalın

YAZARLAR

  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.6 ° / 13 ° Güneşli
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,35
  • EURO

    34,75% 0,10
  • GRAM ALTIN

    2507,64% 0,95
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22