AKP
SİYASET 29.10.2020 14:52:00 560 0

AKP'li Karaaslan'dan Cumhuriyet mesajı

Karaaslan,"Cumhuriyeti yükseltmek, değerlerine ve kazanımlarına sahip çıkmak, ülkemizin aydınlık yarınlarını hep birlikte el ele kurmaktır"dedi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı" dolayısıyla mesaj yayımladı.

Karaaslan, mesajında, milletin bağımsızlığından ödün vermeyeceğini tüm dünyaya ilan ettiği, cumhurun iradesinin tecessüm etmiş hali olan Cumhuriyet'in ilanının 97. yıl dönümünü milletçe gurur, heyecan ve geleceğe dair büyük umutlarla kutladıklarını ifade etti.
Türkiye'nin dünyada hak ettiği yeri alma kararlılığının da göstergesi olan Cumhuriyet'in, Kurtuluş Savaşı'nın Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde, milletin fedakarlığı ve büyük kahramanlıklarla kurulduğuna işaret eden Karaaslan, şöyle devam etti:
"Tarihe altın harflerle yazılan pek çok zaferin sahibi olan milletimiz, tükenmez mücadele azmi ve sarsılmaz inancıyla geçmişten bugüne nice badireyi aşmış, önüne yeni ve güçlü hedefler koymuştur. Cumhuriyeti yükseltmek, değerlerine ve kazanımlarına sahip çıkmak, ülkemizin aydınlık yarınlarını hep birlikte el ele kurmaktır. Vatan toprağının her karışına hizmet götürmek, 'yapılamaz' denilenleri yapmaya gönülden inanmaktır. Bugün ülkemiz, güçlü demokrasisi, büyüyen ekonomisi ve kalkınma hamleleriyle önü kesilemez bir hıza ulaşmıştır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, sadece kendi vatandaşlarının değil, bölgemizdeki ve dünyadaki tüm mağdurların, mazlumların, soydaş ve kardeş toplulukların da yegane umut kaynağıdır."  
Karaaslan, Türkiye'nin önüne çıkarılan tüm engelleri aşacağını vurgulayarak, şunları kaydetti:
"Bugün de önümüze çıkarılan tüm engelleri, milletimizi Cumhuriyetimizin kuruluşuna götüren o yüksek ruh ve vatanseverlikle aşarak, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine taşıma kararlılığıyla 2023 için belirlediğimiz hedeflerin her birine de ulaşacağımıza yürekten inanıyorum. Cumhuriyet, çok çalışmak, yükselmek, milli birlik ve beraberlik ruhunu koruyarak aydınlık bir gelecek inşa etmek demektir. Cumhuriyet, millet iradesinin üzerinde güç tanımamaktır. Antidemokratik imalarda bulunanlara, darbeye tevessül ve teşebbüs edenlere ülke ve millet olarak gereken cevabı hep birlikte verdik. Türkiye olarak, milli güvenliğimizi, milletimizin hak ve hukukunu ihlal eden hiçbir girişime müsaade etmiyor, tarih boyunca sergilediğimiz onurlu duruşumuzu sürdürüyoruz. Coşkusunu milletimizin her bir ferdinin yüreğinde taşıdığı Cumhuriyet Bayramı ruhu, gelecek yürüyüşümüze güç katan ve istikamet çizen en önemli vesilelerdendir."
 Vatan topraklarının, her bir metrekaresini mübarek kanlarıyla sulayan aziz şehitler sayesinde kazanıldığına dikkati çeken Karaaslan, "Şehitlerimizi rahmetle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere İstiklal Harbi'mizin tüm kahramanlarını saygıyla anıyor, asil milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum." ifadesini kullandı.

(VŞ)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

"TORBACI YAKALAMAKLA UYUŞTURUCU BELASI ÇÖZÜLMEZ"

CHP’Lİ TANAL, "MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ATAMA SÖZÜNÜ TUTMADI!"

Tülay Hatimoğulları Hatay'daki hava kirliliğini sordu

BAE'den ithalata vergi muafiyeti

Kılıçdaroğlu, 'Filenin Sultanları'nı Kutladı

Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Konseri ve 100. Yıl Marşı Tanıtım Programına katıldı

CHP Adana İl Örgütü Zafer Bayramını kutladı

Kılıçdaroğlu: "Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Yürekten Kutluyorum"

Ayhan Barut'tan narenciye üreticisi ve ihracatçısı için 3 bin lira destek talebi

Hasan Efe Uyar: "İktidar Vatandaşa 7 Ayda 22 Milyar Ceza Kesti"

Kılıçdaroğlu: “Türkiye Uyuşturucunun Pazarı Haline Geldi"

Emep'li Demir,"işçilere istifa baskısı uygulanıyor"

Mustafa Oğuz Yiğit: “AK Parti'nin Tarım Politikaları Çiftçiyi İflasa Sürüklüyor”

CHP’Lİ SÜMER,“ADANA’DA DEPREMİN YARALARI KAPANMIYOR”

CHP’li Bulut, “Ballı Maaşlara Devam “

“Malazgirt, Anadolu’daki siyasi hükümranlığımızın kapılarını açmıştır”

CHP'li Şevkin'den Hatay için, bakanlara soru yağmuru

Gürer: “Faiz artışı işsizliği tetiklerse, iş kötü…”

Ayhan Barut, anız yangınlarına kesin çözüm istedi

ERDİL DEDEOĞLU CHP CEYHAN İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,17
  • EURO

    34,91% 0,40
  • GRAM ALTIN

    2434,93% 0,50
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı