Av.Serra Taşköprü - KARDELENLER DURAĞI


ÇÖP ADAM VE BİPOLAR


 

Dizi dizi diziler... Hayal ürünü olan ve gerçeklerden kesitler sunan diziler.. Gerçek hayattan uyarlanmadığı halde toplumu ablukaya almak için ve yönetmek adına gerçek olarak algılanıp toplumun olumsuz manipüle edilerek kâr sağlamak adına sözde sanat adı altında alttan alta dikte edilen bölücülük, damgalama gibi kavramların arzı olan diziler...

Destekleyici gibi görülen dizilerin genelde ayrıştırma ve birbirine düşürme yönünde hareket ettiği aşikardır. Evet Sanat toplum için olduğu kadar Sanat için de yapılmalıdır. Diziler hayatın içinde toplumun algısını yöneten bir durumda olduğundan bu toplumda, cehaletin de varlığı yadsınamaz bir gerçek olarak karşımıza çıktığından dizilerin özellikle olumlu manipülasyon aracı olarak kullanılması gerekirken olumsuz manipülasyon aracı olarak kullanılması tehlike ve kötü örnek arz etmektedir.

Bu toplum sanatı genel olarak algılayıp özgür iradesiyle olumsuzlukları olumluya dönüştürebilme yetisine sahip bir toplum olmayarak dizilerin gerçek hikaye olarak topluma algılatılması kapitalist ve planlı suçu meşrulaştırma ve akıl yürütmenin ve sorgulama yetisi olmayan toplumun suça, yanlışa ve kötülüğe sevkini sağlamaktadır.

Çöp Adam dizisi de o tip dizilerden biridir. Bipolar bireyler ve yakınları adına utanç verici gerçekliği olmayan sinyaller vermeye başlamıştır. Sözde bipoları anlatmak ve destekler gibi görünme edasında olmuş olsalar da gitgide damgalama ve korkutma ve bölme sözkonusudur.

Uzmanlarının bile son derece cahilâne hareket ettiği gerçeği bu toplumda varolduğu için uzmanların bile sözde hastaları damgaladıkları ortada olduğu için uzman olmayanların korktuklarını, korkutulduklarına zarar verme ihtimali aşırı yüksektir.

Ortada tehlike ötesi zarar doğduğundan, bu toplumun felsefe yetisi ve olumsuzu olumluya dönüştürebilme yetisi olmadığından bu tip dizilerin kaldırılması gerekmektedir ya da senaryonun gerçek olmadığının, hayal ürünü olduğunun ifade edilmesi gerekir.

ÇÖP ADAM BİPOLARLAR ALEYHİNE SİSTEMATİK BİR YANLIŞ AKTARIMDA BULUNMAKTADIR. DİKKAT...

TUZAĞA DÜŞME TOPLUM VE AKIL YÜRÜT! Sana söylenen ve gösterilenle yetinme ve araştır. Tembellik etmek yerine sorgula!!

Ey toplum bu dizilerin hiçbiri gerçek değil ve kapitalist sistemin oyunu... Gerçek kesitler olabilir ancak hepsi hayal ürünü. Adı üstünde senaryo...

TOPLUMA KARŞI DİZİLER ARACILIĞIYLA SİSTEMİN SENARYOSUNU VE ÇIKAR GRUPLARINI FARKET! BÖLME VE BÖLÜNME EY TOPLUM!!!

 

YAZARLAR

  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • BIST 100

    9670,53%0,26
  • DOLAR

    32,52% -0,08
  • EURO

    34,78% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2421,67% -0,33
  • Ç. ALTIN

    3982,08% -0,92