Av.Serra Taşköprü - KARDELENLER DURAĞI


HAYVAN DÜŞMANIYIM


Hayvanlara Dokun-Ma! 

Hayvanlara dokunuyoruz ama şefkatle değil, sevgiyle değil, saygıyla hiç değil. Gerek korkarak gerek zulmederek gerek işkence ederek gerek eziyet ederek vs... bir şekilde dokunuyoruz. Tecavüz ediyoruz. Evet, tanıklık ederek böylesi şiddet olaylarına susarak, hiçbir şey yapmayarak, seyirci kalarak hatta tiksinerek, iğrenerek göz yumuyoruz.

Biz de uygulayıcılar kadar sorumluyuz, suçluyuz. Suçluyuz, suç olması gereken eylemler maalesef ki suç olarak sayılmıyor. Biz insanlar, hayvanların yerlerini işgal ettik. Onları nefessiz, hissiz, düşüncesiz, çalkantılı, aç ve açıkta bıraktık. 

Başıboş olan hayvanlar değil biz insanlarız. Bizler aval aval bakıyoruz, yaşıyoruz. Soluduğumuz nefesin bile kıymetini bilmeyiz. 

Yemek için, din için, kendimize zarar gelecek diye öldürürüz. Vızıltısını duymamak için, görünüşlerini beğenmediğimizden sinekleri, böcekleri saniyeler hatta saliseler içerisinde öldürürüz.

Hayvanları araç ederiz, istismar ederiz yani kullanırız her türlü, onlara tecavüz ederiz. Cinsel olarak kullanırız, fiziksel olarak sinirimizi çıkartmak için onları kum torbası yaparak deşarj aracı olarak da kullanırız. Dalgamızı geçeriz, eğleniriz. Oyuncak gibi kırar dökeriz, denek yaparız, deneme tahtasına çeviririz, akla hayale gelmeyecek şeyleri onlar üstünde halletmeye çalışırız..

Ben de dahil olmak üzere herkes hayvan düşmanı. Kendi zevkimize hapsediyoruz. Kilitliyoruz. Hayvanseverim demeye utanıyorum. Çünkü et yiyorum. Evet belki düz bakıldığında kesmiyorum kestirmiyorum ama kesilmelerine engel olmak ne kelime göz yumuyorum..

Onlar zavallı, gariban değil esasen biz insanlardan çok daha güçlü, duyarlı, düşünceli canlı varlıklar. 

ALEYNA TİLKİ DER Kİ TANIRIM İNTİHARI! 

BİZ DOĞA’NIN İNTİKAMINI HAKEDİYORUZ! İNTİHARIMIZI DOĞAYI KATLEDEREK HAZIRLIYORUZ!!

CEZA ŞARKISI GİBİ SUSPUSUZ..

YAZARLAR

  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli
  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,15
  • EURO

    34,93% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2322,96% 0,18
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00