Av.Serra Taşköprü - KARDELENLER DURAĞI


AŞKIN KANUNU -2-

(SESSİZ AŞK TERAPİSİ)


Evet... Sessiz Aşk Terapisi adlı kitabım öyle bir kitap ki aşkın gücünü, sağlıklı ve koşulsuz sevmenin yaşanmış ve ben yaşadıkça devam edecek bir denemesidir. 

Bir kişisel gelişim eseri olarak nitelendirilen kitapta esasen insanın kendi varoluş sancısını ve varolurken yaşadığı acılar ve travmalarıyla bezeli “ruh hastası”, “deli” gibi tanımlamalara maruz bırakılan psikiyatri hastalarının kötü koşullarda ve süreçlerde nasıl da sözde tedavi edildikleri gerçeğini, insanın kendine dönük ve kendisini geliştiren bir duyguya sahip bir şekilde mücadelesini vermesi gerektiğini, tam tedavinin gerçek sevgi ve gerçek empati ile mümkün olabileceğini gözler önüne sermektedir. 

Kendimi deşifre de etme cesareti gösterdiğim, bir hukukçunun da bir varoluş ve sevmeyi öğrenme sancısı çekebildiğini aktardığım, ben dünyanın en “deli” avukatı olarak zararları yararlara dönüştürdüğüm ve kötü bir sürecin iyi bir noktaya evrildiğinin hem tanığı hem öznesi olarak beyazsevdam Kaan Kora’ya adadığım ve de psikiyatri hastanelerinin ve psikiyatristlerin bazılarının iç ve arka yüzünü betimlediğim eserimde Pink Floyd’un “Hey You” parçasında olduğu gibi “akıl” hastanelerinin acıklı ve karanlık koridorlarında çekilen ve çektirilen ızdırapların sahibi, cezaevi koşullarından farksız bir ortamdaki insanların yani sözde psikiyatri hastalarının ayakta ve hayatta kalabilme çabalarına da adanmış eserim siz okuyuculara ve yarınlara hizmet etmektedir. 

HEY SEN!! ORADAKİ! ORADA TELEFONUN BAŞINDA, İLAÇ KUYRUĞUNDA BEKLEYEN CAN!! SESSİZLİĞİN GEÇMEZ BİLİYORUM ANCAK SUSMA! BEN KONUŞUYORUM VE YAZIYORUM. BEN DE “DELİ” CESARETİ VARSA SENDE DE TÜM BUNLARA TANIKLIK VAR! 

DAMGALAMAYIN DİYENLERİN DAMGALADIKLARINDAN MISIN? YOKSA DAMGALANMAYA RAĞMEN LİDER OLANLARDAN MI? 

Hey Sen! Tüm Damgalamalar'ın Ve Tanılar’ın Ötesinde Kendine Dön Ve Kendini Gerçekleştir!

 

YAZARLAR

  • Perşembe 24.1 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,25% 0,26
  • EURO

    35,08% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2270,84% 0,79
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51