Av.Serra Taşköprü - KARDELENLER DURAĞI


SES ETME!!


EVET.. Lgbti+ bireyler bir fantezi aracı olarak bazı heteroseksüeller tarafından istismar edilmektedirler. Hiçkimse dışlanmak istemez. Hiçkimse damgalanmak istemez. Onlarsa her türlü riski ve zorluğu göze alarak çoğu gizlenerek bazıları açıkça yani ortada olarak cinsel ve duygusal eğilimlerini yaşarlar. 

Cinsel yönelim demek yanlış anlaşılmalarına, durumun seks ile sadece bağlı ve tercih hali olduğuna inandırılmaya çalışılan toplumun bu durumu seks ve tercih yani fantezi olarak algılamalarına, kendi cinsine sevgi hatta aşk duyabildiklerinin önüne geçilmiş olmaktadır.  

Cinsel yönelimden öte duygusal ve dürtüsel yönelimin birarada olduğu durum demek çok daha hatta tek doğru açıklama olacaktır. 

Lgbti+ bireylerin maalesef ki sapkın insanlar ve kurdukları ilişkilerin çarpık olarak değerlendirilmesi de bu yüzdendir. 

Ben açıkça yani itiraf etmem gerekirse panseksüelim. Evet belki genelde erkeklere aşık olabilen ve onlara sevgi duyabilen biri olsam da bu lgbti+ bireylerden birine aşık olmayacağımın garantisini bana ve topluma veremez. Aşk, öyle bir kavramdır ki nesnelere yani cansız varlıklara duyulan aşk bile sözkonusuysa benim ileride örneğin bir trans bireye âşık olmayacağım garantisinin olmadığını gösterir. Çünkü aşk beden, kimlik, cinsiyet, ırk, yaş, renk, din, ulus vs. ayırmayan saf bir duygudur ve aşk için seks gereklilik değildir. Aşk, seks olmadan da yaşanabilen ve yaşatılabilen yüce bir kavramdır.  

Athena grubunun “Ses Etme” parçası önemlidir. Bu parça hepimize farkındalık kazandırsın. 

EY OKUR DIŞLANMAMAK İÇİN KENDİ GERÇEKLİĞİNE SAHİP KİŞİLERİ KÖTÜLEME! BİR GÜN AŞKIN BEDENE DEĞİL RUHA, BEYNE VE KALBE OLDUĞUNU FARKEDECEKSİN.

YAZARLAR

  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • BIST 100

    9548,57%0,19
  • DOLAR

    32,49% 0,16
  • EURO

    34,80% 0,25
  • GRAM ALTIN

    2487,88% 1,05
  • Ç. ALTIN

    4157,48% -1,05