Emel Erkayıran-EMEKÇİ KADILARIN SESİ


Muhteşem Kadın Müge ANLI “SEVGİ İZİ” projesiyle gençlere ışık tutuyor


Her yıl SEVGİ İZİ projesini düzenlerken böylesi bir durumla karşılaşacağımızı hiç tahmin etmezdim. Uzun zamandır yaşamadığım güzel duyguları 19.12.2022 tarihinde OSMANİYE DÜZİÇİ Yüksekokulu öğrencileriyle yaşadık. Müge ANLI Hanıma ne kadar teşekkür etsek eksik kalır. Hiçbir plaket bu başarıya yeterli gelemez.
Yüksekokul öğrencilerinden güzeller güzeli Tuğçe DOĞAN ve beraberinde 20 arkadaşıyla SEVGİ İZİ konusunda bir çalışma yapmak istediklerini bizden de bu konuda destek istediğini belirtti. Elbette bu gençlerin bu kadar güzel bir projeyi tanıtma çabalarına duyarsız kalamazdım. Hemen kabul ettim ve yanıma Kadirli Kadınlar Meclisi üyelerimden Hülya KARAOĞLU ve Meftune TENEKECİ Hanımları alarak DÜZİÇİNE gittim. Kadirli Belediye Başkanlığına ve Belediye personeli Ahmet GÜRLEK Beye destekleri için teşekkür ederiz.
Bu güzel anları ölümsüzleştiren DÜZİÇİ AA Basın mensubu Ersin ŞİMŞEK Beye ve bizi hiç yalnız bırakmayan DÜZİÇİ Belediye personeli Halil İbrahim ULUDAĞ Beye teşekkür ederiz.
Yüksekokul Müdürü Dr. ÖĞR. Üyesi Serhan YILDIZ Beye ve Müdür yardımcısı Fatih GÜREL Beye öğrencilere verdikleri destekler için, bizleri de mükemmel bir şekilde ağırladıkları için çok teşekkür ederiz.
Tuğçe ve arkadaşlarının çalışmalarının her anında yanında olduğu için danışman öğretmen Büşra SOYDEMİR Hanımı tebrik ederiz.
Başarılı gazeteci ve televizyoncu Müge ANLI Hanımın Türkiye’de başlattığı kaybolma riski yüksek tüm vatandaşların kolayca bulunmasına yönelik mükemmel SEVGİ İZİ projesini en güzel şekilde anlatmaya çalıştık.
 


Ünvanlarını sadece faydalı olmak adına kullanan eşsiz kadın iyi ki varsın. Başarılı bir bilgilendirme toplantısı oldu.
Gözleri parlayan gençlerin, bu projenin yayılmasına yönelik verdikleri çabalar çok önemli. Eminim projenin sahibi Müge ANLI Hanım eserinin emin ellerde olduğuna çak mutlu olacaktır.

Son olarak yaşadığım sürece Allah aklımı başımdan almadığı sürece tüm faydalı projelerini bulunduğum her platformda yaymaya ve onun yanında olmaya çalışacağım.

YAZARLAR

  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli
  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,15
  • EURO

    34,93% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2322,96% 0,18
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00