Emel Erkayıran-EMEKÇİ KADILARIN SESİ


KADİRLİ KADINLAR MECLİSİ “6 YAŞINDA”


Kadirli Kadınlar Meclisi 6 yıl önce Kadirli Belediyesi Meclis kararıyla kurulmuştu. O gün bugündür toplum yararına çalışmaları devam etmektedir.

Geçtiğimiz akşam Kadirli Parkotelde eskimeyen ve yeni üyelerimizle beraber 6. Yıl dönümümüzü kutladık. Bugüne kadar yapılan bütün çalışmalardan Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfı çalışmalarından bahsettik. Yapım aşamasında olan KA-VAK Fatma Kutlu Köksal Kız öğrenci yurdunun faaliyete geçmesi için bağışlara ihtiyaç olduğundan bahsettik. Memleketimiz adına mükemmel bir hizmet olacağını biliyoruz. Yurt yapımı için gerekli hesap numaralarını belirttik.

Mükemmel ötesi bir kutlama oldu Piyanist Recep ALASIRT ve İşletme sahibi Kadir KASTAL Beye destekleri için teşekkür ederiz.
Şarkılarıyla geceye renk katan emekli öğretmen Selma BALCILAR Hanım ve Songül DURMUŞ Hanıma teşekkür ederiz. Birlikte şarkılar söylediğimiz değerli kadınlara teşekkür ederiz. ASLI BUTİK Sahibi anne kız Bedriye & Aslı KARAÜCE ye çekiliş yaparak iki kişiye hediye düşünceleri için ayrıca teşekkür ederiz. Yüreklerine sağlık.
KADİRLİ POSTASI Gazetesi sahibi Hatice KUNDAKÇI Hanım ve arkadaşlarına , hiçbir zaman eskimeyen ve yeni dostlarımıza programımıza katılımları için çok teşekkür ederiz.
Birlikte daha nice güzel yıllarda buluşmak dileğiyle Memleketimizden Türkiye nin dört bir yanına selamlar sevgiler gönderiyoruz.

En büyük destekçimiz ATV ekranlarında canlı yayınlanan MÜGE ANLI İLE TATLI SERT Programı moderatörü başarılı gazeteci ve televizyoncu çok sevdiğim MÜGE ANLI Hanımefendiye sonsuz teşekkür ederiz.

Son olarak çok hoşuma giden bir gelişmeyi siz değerli YENİ ADANA Gazetesi okurlarıyla paylaşmak istiyorum.
Osmaniye DÜZİÇİ Üniversite öğrencileri bana ulaşarak SEVGİ İZİ projesi hakkında bilgiler vermemi istediler. Öğrencilerin bu çabalarına ve bana ulaşmalarına hayran kaldım.
Pazartesi günü için anlaştık. Umarım gençlere bir faydamız
dokunur. Ben güzel geri dönüşler olacağını düşünüyorum ve DÜZİÇİ öğrencilerini tebrik ediyorum.

HAYAT PAYLAŞTIKÇA GÜZEL!

YAZARLAR

  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • BIST 100

    9670,53%0,26
  • DOLAR

    32,52% -0,08
  • EURO

    34,78% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2421,67% -0,33
  • Ç. ALTIN

    3982,08% -0,92