CEYHAN YSK BİRİNCİSİ (1'İNCİSİ) CEYHAN BELEDİYESİ GENÇLİK MERKEZİNDEN ÇIKTI

CEYHAN YSK BİRİNCİSİ (1

Üniversite sınavına Ceyhan Belediyesinin Gençlik Merkezinde hazırlanan Mehmet Ali Kaçiş, YKS Ceyhan Birincisi oldu. Öğrenci Kaçiş Ceyhan Belediyesi Gençlik merkezinin, başarısına büyük katkısı olduğunu söyledi.

Ceyhan Birincisi Mehmet Ali Kaçiş’’Küçüklüğümden beri tarlada çalışarak eğitimimi sağlıyorum" dedi.

Türkiye genelinde 2 milyon 433 bin 219 öğrencinin girdiği YKS sınavında Ceyhan 1’incisi ve Türkiye 892’ncisi Ceyhan Belediyesi Gençlik Merkezi öğrencisi Mehmet Ali Kaçiş oldu. Sonuçların açıklanmasının ardından Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem Kaçiş’i başarısından ötürü ziyaret ederek dizüstü bilgisayar hediye etti. Ceyhan birincisi olan Kaçiş’’17 yaşındayım neredeyse doğduğumdan beri tarla çalışıyorum. Küçüklüğümden beri hem okuyorum hem çalışıyorum. Ama okumak için çalışıyorum. CEGEM'de verilen ücretsiz kurslar sayesinde Ceyhan birincisi oldum. Amacım okuyup Türkiye’nin en iyi doktoru olmak. Türkiye’nin en iyi doktoru Ceyhan’dan çıktı dedirtmek. Bunu da başaracağım biliyorum. Ceyhan Belediye Başkanımız Hülya Erdem’e çok teşekkür ediyorum. ’dedi. 

BAŞKAN ERDEM ‘’CEYHAN’I HER ALANDA DAHA İLERİ TAŞIMAK İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ.’’ 

Ceyhan birincisi ve Türkiye 892’ncisi olan Mehmet Ali Kaçiş’i ziyaret eden Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem bir açıklama yaparak öğrenciyi kutladı.

Başkan Erdem açıklamasında ‘’ Başta Belediye birimi CEGEM öğretmenlerimizi, öğrencimizin ailesini ve öğrencimizi kutluyorum. Maddi durumu olmayan öğrenciler maalesef dershanelere ve etüt merkezlerine gidemiyorlar. Bizim burada amacımız maddi durumu olmayan öğrencilerimize eğitimde destek olmaktır. Gençlik Merkezimizin kuruluş amacı da budur. Bizler ileriki yıllarda başarı çıtamızı daha yukarı taşıyacağız, buna inancım tamdır. Önümüzdeki yıllarda daha çok birinciler çıkaracağız. Bizler bu gün olduğu gibi bundan sonrada öğrencilerimizin yanında olacağız. Ceyhan’ı her alanda olduğu gibi eğitimde de ileriye taşımak için var gücümüzle çalışacağız. “dedi.

(VŞ)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ