VALİ ELBAN KOZAN’DA ESNAF VE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ
YEREL 13.11.2020 15:25:00 764 0

VALİ ELBAN KOZAN’DA ESNAF VE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Vali Süleyman Elban, Kozan ilçesine gerçekleştirdiği ziyaret sırasında Kozanlı vatandaşlarla ve ilçe esnafıyla bir araya geldi.

 

Vali Süleyman Elban, Kozan ilçesine gerçekleştirdiği ziyaret sırasında Kozanlı vatandaşlarla ve ilçe esnafıyla bir araya geldi.

İlçe esnafını iş yerlerinde ziyaret ederek hal ve hatırlarını soran Vali Elban, esnafın kendisine ilettiği talepleri dinledi ve tüm esnafa bol kazançlar temennisinde bulundu.

İlçe sokaklarında karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet eden Vali Elban, vatandaşlardan koronavirüse karşı temkinli olmalarını ve belirlenen tüm kurallara titizlikle uymalarını istedi.

Esnaf ve vatandaşların gösterdikleri sıcak ilgiden dolayı memnuniyet duyduğunu belirterek esnaf ve vatandaşlara teşekkür eden Vali Elban, ilçede bulunan tarihi bedesteni ziyaret edip incelemelerde bulunarak bedesten hakkında bilgiler aldı.

VALİ ELBAN BİNBOĞA BAL KOOPERATİFİNİ ZİYARET ETTİ

Bir dizi temas ve ziyarette bulunmak üzere Kozan ilçesine giden Vali Süleyman Elban, burada Binboğa Bal Kooperatifini ziyaret etti.

Ziyareti sırasında Kooperatif Yönetim Kurulu Başkanı Emrah Zararsız’dan kooperatif faaliyetleri, üretim koşulları ve üretilen ürünler hakkında bilgi alan Vali Elban bal üretim tesisini, laboratuvarı ve diğer birimleri gezdi.

Aldığı bilgilerin ardından bir değerlendirmede bulunan Vali Elban “Çukurova’mız bağrında çok sayıda şifalı bitkiyi barındırıyor. Bu bitkilerden elde edilen bal da şüphesiz ki çok değerli ve şifalıdır. Ülkemizin önde gelen bal üretim tesislerinden birinin ilimizde yer almasından memnuniyet duyuyoruz.” dedi. Kooperatifin gıda sektörüne ve ülke ekonomisine önemli katkısının olduğuna değinen Vali Elban, incelemeler sırasında bilgi veren firma yetkililerine teşekkür edip, bereketli kazançlar diledi.

KOZAN OSB MÜTEŞEBBİS HEYETİ TOPLANTISI VALİ ELBAN’IN BAŞKANLIĞINDA GERÇEKLEŞTİ
Kozan Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Toplantısı Vali Süleyman Elban’ın başkanlığında gerçekleştirildi.

Kozan OSB’de bulunan Göknur Anonim Şirketinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Vali Elban’ın yanı sıra; Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, İl Emniyet Müdürü Doğan İnci ile müteşebbis heyeti üyeleri katıldı.

Kozan OSB Müdürü Fatih Aydın’ın OSB’nin genel durumu ve OSB’de yapılacak projelerle ilgili sunum eşliğinde bilgi vermesinin ardından ev sahibi Göknur Anonim Şirketinin yetkilileri tarafından firma hakkında bilgilerin verilmesiyle sürdürülen toplantıda aldığı bilgiler doğrultusunda bir değerlendirmede bulunan Vali ELban, Adana’nın ekonomisini, üretim kapasitesini ve istihdam gücünü arttırmayı hedefleyen tüm projelerin daima arkasında olacaklarını belirterek Kozan Organize Sanayi Bölgesinin potansiyelini hep daha ileriye taşımak için yapılması planlanan tüm çalışmaları destekleyeceklerini kaydetti.

Toplantı, görüş alışverişinde bulunulmasının ardından sonlandı.
VALİ ELBAN KOZAN İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİ
Kozan ilçesine gerçekleştirdiği ziyaret sırasında Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğüne inceleme ziyaretinde bulunan Vali Süleyman Elban, yetkililerden ilçede gerçekleştirilen emniyet ve asayiş çalışmalarıyla ilçenin genel durumu hakkında bilgiler aldı.

Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam ile İl Emniyet Müdürü Doğan İnci’nin de hazır bulunduğu ziyarette; vatandaşların huzur ve güvenliğini tesis etmek amacıyla mesai mefhumu gözetmeksizin fedakarca hizmet veren tüm emniyet güçlerine çalışmalarından dolayı teşekkür eden Vali Elban, “Devletimiz ve milletimizin bölünmez bütünlüğünü, toplumumuzun birlik ve beraberliğini muhafaza etmek için canla başla çalışan Emniyet Teşkilatımızın tüm personelinin başarılarının devamını diliyorum.” dedi.
VALİ SÜLEYMAN ELBAN KOZAN BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

Kozan Belediyesini ziyaret eden Vali Süleyman Elban’ı burada Belediye Başkan’ı Kazım Özgan ve belediye çalışanları karşıladı.

Başkanlık makamına geçen Vali Süleyman Elban, Belediye Başkanı Kazım Özgan ile bir süre görüşerek ilçenin genel durumu ve belediye tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 “Adana’nın ilçeleriyle birlikte bir bütün olarak kalkınması ve hak ettiği konuma ulaşması için yerel yöneticilerimizle birlikte var gücümüzle çalışacağız. Halka hizmette hızlı ve çözüm odaklı davranarak vatandaşlarımızla iletişimimizde saygı ve hoşgörülü olmalıyız.” diyen Vali Elban, pandemi sürecinde alınan tedbirler hakkında ilgililerden bilgiler alarak koronavirüs ile mücadele kapsamında belediye yöneticileri ve çalışanlarının örnek teşkil ederek maske, mesafe, temizlik kurallarına eksiksiz uymaları konusuna da vurgu yaparak tüm belediye çalışanlarına çalışmalarında başarılar diledi.

(vş)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

BARBAROS MAHALLESİNE MODERN SEMT PAZARI

ADASO’DAN VALİ YAVUZ SELİM KÖŞGER’E ZİYARET

KUM ZAMBAĞI FARKINDALIK ETKİNLİĞİ

SİLİVRİ KADIKÖY’DE KARPUZ FESTİVALİ COŞKUSU YAŞANDI

YÜREĞİR’E 25 YENİ MUHTARLIK BİNASI

Ceyhan’da binlerce insan ‘Zafer’i kutladı

Bodrum Belediye Meydanında Hatay Arsuz Dostluk Anıtı açıldı

AKAY’DAN BİR GÜNDE 5 MAHALLE ZİYARETİ

SEYHAN’DA KREŞ KAYITLARI BAŞLADI

İSTANBUL'DA BÜYÜK ZAFERE BÜYÜK KUTLAMA

Çukurova’da çifte bayram

KARAİSALI KAYMAKAMI MERT KUMCU'YA FAHRİ HEMŞERİLİK BERATI

SİLİVRİ DEĞİRMENKÖY’DE DOMATESLER YARIŞTI

Adana Büyükşehir Belediyesi, iş makinesi filosunu büyütmeye devam ediyor

KOZAN GÖLLER YAYLA ŞENLİĞİ YAPILDI

Ceyhan’da 30 Ağustos coşkusu Koray Avcı ile başlıyor

Türk-İş heyetinden Vali Köşger’e ziyaret

BAŞKAN KOCAİSPİR YENİDOĞAN MAHALLESİ SAKİNLERİ İLE BULUŞTU

VALİ KÖŞGER “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETLERİNİ KABUL ETTİ

ÇGC Yönetimi Vali Köşger’i ziyaret etti

Ceyhan’da yazlık sinema keyfi

  • BIST 100

    8828,70%-0,62
  • DOLAR

    32,29% 0,55
  • EURO

    35,19% 0,29
  • GRAM ALTIN

    2238,56% 0,53
  • Ç. ALTIN

    3895,90% 0,00
  • Salı 15.1 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 19.1 ° / 9.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 16.4 ° / 10 ° Orta kuvvetli yağmurlu