Vali Elban, Karaisalı
YEREL 21.01.2021 09:43:00 933 0

Vali Elban, Karaisalı'yı ziyaret etti

Adana Valisi Süleyman Elban,"Bizler, devletimizin bu hedefini gerçekleştirmesini sağlamakla yükümlüyüz. İnsanımızın mutluluğu bizim de mutluluğumuzdur. Bunun için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz” dedi.

Adana Valisi Süleyman Elban,"Amacımız vatandaşa en iyi hizmeti ulaştırmaktır" dedi.  
  Sık sık gerçekleştirdiği ilçe ziyaretlerini Karaisalı ilçesine gerçekleştirdiği ziyaretle sürdürdü.İlçeye gerçekleştirdiği ziyarette ilk olarak Karaisalı Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Elban, burada Kaymakam Mehmet Kaya ile Kaymakamlık personeli tarafından karşılandı.
  Kaymakam Kaya’dan ilçenin genel durumu, ilçede gerçekleştirilen kamu hizmetleri ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında detaylı bilgiler alan Vali Elban “Devletimizin öncelikli amacı daima vatandaşımıza en iyi hizmeti ulaştırmaktır. Bizler, devletimizin bu hedefini gerçekleştirmesini sağlamakla yükümlüyüz. İlimizin tüm noktalarındaki vatandaşlarımıza kamu hizmetini ulaştırmak ve insanımıza hizmet etmek bizim de önceliğimiz. İnsanımızın mutluluğu bizim de mutluluğumuzdur. Bunun için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz” dedi.
  İlçe genelinde koronavirüse karşı alınan tedbirlerin sıkı sıkıya uygulanmasının gerekliliğine de değinen Vali Elban,  vatandaşın sağlığını korumak için salgınla mücadele çalışmalarının aralıksız bir şekilde sürdürülmesi gerektiğini belirtti.
  Vali Süleyman Elban, Karaisalı ilçe ziyaretini Karaisalı Belediyesine gerçekleştirdiği ziyaretle sürdürdü.
  Ziyareti sırasında Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan tarafından karşılanan Vali Elban, Başkan Aslan’dan ilçe genelinde yapılan çalışmalarla Belediye tarafından ilçede verilen hizmetler hakkında bilgi aldı.
  Kaymakam Mehmet Kaya, İl Emniyet Müdürü Doğan İnci ile İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Taşkın Keleş’in de hazır bulunduğu ziyarette aldığı bilgiler doğrultusunda bir değerlendirmede bulunan Vali Elban ilçenin gelişmesine yönelik yapılan her çalışmanın önemine değinerek “Kentimizin herhangi bir noktasında yapılan çalışmalar önce ilçemizin sonra da ilimizin gelişmesine hizmet ediyor. Bu sebeple kentimizin kalkınması adına yapılacak her faaliyette yerel yönetimlerle daima iş birliği içinde çalışmaya hazırız” dedi.
  Vali Süleyman Elban, Karaisalı ilçesindeki temaslarını Karaisalı İlçe Jandarma Komutanlığına gerçekleştirdiği inceleme ziyaretiyle sürdürdü.
  Kaymakam Mehmet Kaya, İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Taşkın Keleş ile İlçe Belediye Başkanı Saadettin Aslan’ın da hazır bulunduğu ziyarette, vatandaşların huzurunun ve güvenliğinin sağlanması için ilçe genelinde gerçekleştirilen asayiş faaliyetleri detaylı bir şekilde değerlendirildi.
  Aldığı bilgilerin ardından bir değerlendirmede bulunan Vali Elban “İlçemizde yaşayan tüm vatandaşlarımızın güvenliğini sağlamak amacıyla güvenlik güçlerimiz tarafından mesai mefhumu gözetmeksizin fedakarca yürütülen çalışmaların hepsi büyük önem arz ediyor.” diyerek tüm jandarma personeline çalışmalarında başarılar diledi.
  Vali Süleyman Elban, Karaisalı İlçe Emniyet Müdürlüğüne inceleme ziyaretinde bulundu.
  İlçe Emniyet Müdürlüğüne gerçekleştirdiği ziyaret sırasında, ilçenin ve ilçede yaşayan vatandaşların huzuru ve güvenliğini sağlamak amacıyla ilçede gerçekleştirilen emniyet ve asayiş çalışmalarıyla ilçenin genel durumu hakkında ilgili yetkililerden bilgiler alan Vali Elban, aldığı bilgiler doğrultusunda İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar hakkında genel bir durum değerlendirmesinde bulunarak “Vatandaşımızın huzurunu ve güvenilir bir ortamda yaşamalarını sağlamak bizim için çok önemli. Bu amaca hizmet etmek için görevini büyük bir özveriyle ifa eden tüm emniyet güçlerimize teşekkür ediyorum.”dedi.
  Vali Elban, Karaisalı İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli personele çalışmalarında başarılar dileyerek ziyaretini sonlandırdı.

(vş)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

BARBAROS MAHALLESİNE MODERN SEMT PAZARI

ADASO’DAN VALİ YAVUZ SELİM KÖŞGER’E ZİYARET

KUM ZAMBAĞI FARKINDALIK ETKİNLİĞİ

SİLİVRİ KADIKÖY’DE KARPUZ FESTİVALİ COŞKUSU YAŞANDI

YÜREĞİR’E 25 YENİ MUHTARLIK BİNASI

Ceyhan’da binlerce insan ‘Zafer’i kutladı

Bodrum Belediye Meydanında Hatay Arsuz Dostluk Anıtı açıldı

AKAY’DAN BİR GÜNDE 5 MAHALLE ZİYARETİ

SEYHAN’DA KREŞ KAYITLARI BAŞLADI

İSTANBUL'DA BÜYÜK ZAFERE BÜYÜK KUTLAMA

Çukurova’da çifte bayram

KARAİSALI KAYMAKAMI MERT KUMCU'YA FAHRİ HEMŞERİLİK BERATI

SİLİVRİ DEĞİRMENKÖY’DE DOMATESLER YARIŞTI

Adana Büyükşehir Belediyesi, iş makinesi filosunu büyütmeye devam ediyor

KOZAN GÖLLER YAYLA ŞENLİĞİ YAPILDI

Ceyhan’da 30 Ağustos coşkusu Koray Avcı ile başlıyor

Türk-İş heyetinden Vali Köşger’e ziyaret

BAŞKAN KOCAİSPİR YENİDOĞAN MAHALLESİ SAKİNLERİ İLE BULUŞTU

VALİ KÖŞGER “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETLERİNİ KABUL ETTİ

ÇGC Yönetimi Vali Köşger’i ziyaret etti

Ceyhan’da yazlık sinema keyfi

  • BIST 100

    9629,68%0,85
  • DOLAR

    32,53% 0,26
  • EURO

    34,66% 0,36
  • GRAM ALTIN

    2499,23% 0,53
  • Ç. ALTIN

    4196,44% 1,04
  • Perşembe 31.6 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false