Soner Çetin’den “verginizi ödeyin” çağrısı
YEREL 26.11.2020 12:48:00 1567 0

Soner Çetin’den “verginizi ödeyin” çağrısı

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, vatandaşlardan Emlak ve Çevre Temizlik vergisini ödemeleri çağrısında bulundu.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ikinci taksiti ödemelerinin 30 Kasımda sona ereceğini hatırlatarak, vatandaşları vergilerini ödemeleri konusunda uyardı. Belediyelerin genel bütçeden aldığı payların azaldığını belirten Başkan Soner Çetin, “Belediyemizin en önemli gelir kalemini vergi oluşturuyor” dedi.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, vatandaşlardan Emlak ve Çevre Temizlik vergisini ödemeleri çağrısında bulundu.

Belediyenin Mali İşler Müdürlüğü Tahsilat Veznelerini ziyaret eden Başkan Soner Çetin, çalışanlara kolay gelsin dileğinde bulundu, vergi taksitini ödemeyen gelen vatandaşlara duyarlılıklarından ötürü teşekkür etti.

Başkan Soner Çetin, “Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ikinci taksiti ödemelerinin süresi 30 Kasımda sona eriyor. Hemşehrilerimi vergilerini ödemeleri konusunda duyarlı olmaya çağırıyorum. Çünkü belediyemizin en büyük gelir kalemini vergi tahsilatı oluşturuyor. Pandemi döneminde genel bütçeden aldığımız pay iyice düştü. Önemli hizmetlere kıt kaynaklarla imza atıyoruz. Daha büyük projeleri hayata geçirmemiz için vatandaşlarımızın vergi konusunda duyarlı olması gerekiyor. Bizi anlayışla karşılayacaklarını biliyorum” dedi.

Gecikmiş vergi borçlarıyla ilgili yapılandırma fırsatı çıktığını ve bunun kaçırılmamasını isteyen Başkan Soner Çetin, yapılandırmanın kasım ayı taksitlerini kapsamadığını hatırlattı.

Başkan Soner Çetin, belediye binasındaki tahsilat veznelerinin cumartesi ve pazar günleri de hizmet vereceğini açıkladı.


Kılıçdaroğlu Adana’ya geliyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çukurova Belediyesi’nin toplu açılış ve temel atma töreni için 28 Kasım’da Adana’ya gelecek. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılacağı törende 530 kişilik Atatürk Öğrenci Evleri, Yüzüncüyıl Çok Amaçlı Kapalı Semt Pazarı, Huzurevleri Semt Kreşi, Kadın Kooperatifi Binası ve 4 yeni parkın açılışı yapılacak.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çukurova Belediyesi’nin toplu açılış ve temel atma törenine katılmak üzere 28 Kasım’da Adana’ya geliyor.

Başkan Soner Çetin, yeni projeleri hayata geçirecek olmanın mutluğunu yaşadıklarını belirterek, “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, 28 Kasım’da Adana’da olacak. Sayın Genel Başkanımızın katılımıyla toplu açılış ve temel atma töreni yapacağız. Törende; 530 kişilik Atatürk Öğrenci Evleri, Yüzüncüyıl Çok Amaçlı Kapalı Semt Pazarı, Huzurevleri Gülen Yüzler Semt Kreşi ve Kadın Kooperatifi ile 4 yeni parkımızın açılışını gerçekleştireceğiz. Ayrıca Adana Lezzetleri Çarşısı ve Müslüm Baba Parkı, Mola Evi, Mahfesığmaz Semt Kreşi, Adana Koop Kapalı Semt Pazarı ve Yüzüncüyıl Emekli Dinlenme Evi’nin temeli atılacak. Böylece semt kreşlerimizin sayısı 9’a, emekli dinlenme evleri de 14’e çıkacak. Pandemi kurallarına uygun olarak yapacağımız törene tüm hemşehrilerimi davet ediyorum” dedi.

6,5 YILDA 6’NCI TOPLU AÇILIŞ

6,5 yıllık görev süresi içerisinde 5 toplu açılış yaptıklarını ve hayata geçirilen projelerin Türkiye’ye örnek olduğunu kaydeden Başkan Soner Çetin, “Aynı hızla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yapamayacağımız hiçbir şeyin sözünü vermedik. Söz verdiğimiz her vaadi de hayata geçirdik” şeklinde konuştu.

Başkan Soner Çetin, ekonomik sıkıntılara karşın tasarruf tedbirleriyle önemli işlere imza attıklarını belirterek, Çukurova halkının verdiği desteğin daha büyük işler yapmak için kendilerini teşvik ettiğini kaydetti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 28 Kasım Cumartesi günü saat 13:30’da toplu açılış ve temel atma törenine katıldıktan sonra Türkmen, Yörük ve Avşar dernekleri temsilcileriyle de bir toplantı yapacak.

(vş)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

BARBAROS MAHALLESİNE MODERN SEMT PAZARI

ADASO’DAN VALİ YAVUZ SELİM KÖŞGER’E ZİYARET

KUM ZAMBAĞI FARKINDALIK ETKİNLİĞİ

SİLİVRİ KADIKÖY’DE KARPUZ FESTİVALİ COŞKUSU YAŞANDI

YÜREĞİR’E 25 YENİ MUHTARLIK BİNASI

Ceyhan’da binlerce insan ‘Zafer’i kutladı

Bodrum Belediye Meydanında Hatay Arsuz Dostluk Anıtı açıldı

AKAY’DAN BİR GÜNDE 5 MAHALLE ZİYARETİ

SEYHAN’DA KREŞ KAYITLARI BAŞLADI

İSTANBUL'DA BÜYÜK ZAFERE BÜYÜK KUTLAMA

Çukurova’da çifte bayram

KARAİSALI KAYMAKAMI MERT KUMCU'YA FAHRİ HEMŞERİLİK BERATI

SİLİVRİ DEĞİRMENKÖY’DE DOMATESLER YARIŞTI

Adana Büyükşehir Belediyesi, iş makinesi filosunu büyütmeye devam ediyor

KOZAN GÖLLER YAYLA ŞENLİĞİ YAPILDI

Ceyhan’da 30 Ağustos coşkusu Koray Avcı ile başlıyor

Türk-İş heyetinden Vali Köşger’e ziyaret

BAŞKAN KOCAİSPİR YENİDOĞAN MAHALLESİ SAKİNLERİ İLE BULUŞTU

VALİ KÖŞGER “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETLERİNİ KABUL ETTİ

ÇGC Yönetimi Vali Köşger’i ziyaret etti

Ceyhan’da yazlık sinema keyfi

  • BIST 100

    8828,70%-0,62
  • DOLAR

    32,29% 0,55
  • EURO

    35,19% 0,29
  • GRAM ALTIN

    2238,56% 0,53
  • Ç. ALTIN

    3895,90% 0,00
  • Salı 15.1 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 19.1 ° / 9.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 16.4 ° / 10 ° Orta kuvvetli yağmurlu