MHP’li Uçar’dan Akay’a cevap
YEREL 10.01.2021 09:39:00 654 0

MHP’li Uçar’dan Akay’a cevap

MHP Seyhan Belediye Meclis Üyesi Şehmus Uçar.“Akif Kemal Akay’dan tek perdelik oyun” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Seyhan Belediye Meclis Üyesi Şehmus Uçar, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ın mecliste kendisine yönelik eleştirilere aynı anda cevap vermek yerine 3 gün sonra cevap vermesini, başka hiç kimseye söz vermemesini “Akif Kemal Akay’dan tek perdelik oyun” olarak değerlendirdi.

Uçar, açıklamasında,  “04.01.2021 Pazartesi günü yapılan meclis toplantısında, Partilerin Grup Başkanvekilleri ve bazı Belediye Meclis Üyeleri meclis kürsüsünde belediye işleyişi ile ilgili, belediyenin hizmetleri ilgili görüşlerini ortaya koydular. Belediye başkanı konuşulanlar ve gündeme getirilen konular karşısında sessiz kalmış ve hiçbir soruya cevap vermemiştir. Ancak ne olduysa 3 gün sonra 07.01.2021 tarihindeki meclis toplantısında mikrofonun başına geçip sözüm ona pazartesi günü meclis üyelerinin konuşmalarına cevap verdi. Başkan 3 gün sonra konuşulanları ya ancak idrak etmiş olmalı ve cevap verme ihtiyacı duymuş veya birilerinin hazırlamış oldukları bir kurguyla kameraların ve basının karşısına oturtulmuştur. Her 2 durum da maalesef faciadan ibarettir” dedi.

“ Madem siz meclis üyelerine cevap verecektiniz de neden 3 gün beklediniz yoksa kendi bürokratlarınızın hatalarını unutturmak için ve yine sizin bürokratlarınızın hazırladıkları gerçekten uzak açıklamaları elinize tutuşturup okumanızı mı istediler*” diye soran Uçar şöyle devam etti:

“ Madem siz konuştunuz peki neden cesaret edipte söz isteyen meclis üyelerine söz hakkı vermediniz kameraların karşısında gerçeklerin ortaya çıkmasından korkup, basının karşısında zor duruma düşeceğinizden mi endişe duydunuz? Konuşulanları 3 gün içinde ancak anlayabilenlerin Seyhan’a ve Seyhanlıya verecek hiçbir şeylerin olmadığının da aynı zamanda kanıtıdır” dedi.

MHP Seyhan Belediye Meclis Üyesi Şehmus Uçar, “Şimdi başkana soruyorum davalı olan bürokratlarınızı davalar neticelenene kadar görevden almayarak, görevlerini sürdürmelerini sağlayan siz mi hukuka saygısızlık ediyorsunuz yoksa doğruları dile getirdiğimiz için biz mi saygısızlık ediyoruz? Basın temsilcilerinin hakkını savunmakla biz mi yanlış yapıyoruz yoksa basının aboneliklerini iptal eden iş bilmez personeliniz mi? Kadro ihtisas ve bir çok konuda meclisi yanıltan, meclis üyelerinin güvenini kaybeden bürokratlarınız mı suçlu bunu dile getirip gerekli soruşturmaları, denetimleri başlatmanızı isteyen meclis üyeleri mi suçlu? Şimdi başkana soruyorum sizin amacınız Seyhan ve Seyhanlıya hizmetse şayet ekibinizi tekrar gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum. Yok ben ekibimden memnunum derseniz size hazırladıkları bu tek perdelik oyunları oynamaya da hazırlıklı olun çünkü daha çok zor durumlarla karşı karşıya kalırsınız. Ve Başkana son bir önerim her elinize verilen A4 kağıdını kameraların ve basının karşısına geçip okumayın, öncesinden okuyup araştırın. Yoksa daha kötü durumlarla karşılaşabilirsiniz” ifadelerini kullandı.

(vş)

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

BARBAROS MAHALLESİNE MODERN SEMT PAZARI

ADASO’DAN VALİ YAVUZ SELİM KÖŞGER’E ZİYARET

KUM ZAMBAĞI FARKINDALIK ETKİNLİĞİ

SİLİVRİ KADIKÖY’DE KARPUZ FESTİVALİ COŞKUSU YAŞANDI

YÜREĞİR’E 25 YENİ MUHTARLIK BİNASI

Ceyhan’da binlerce insan ‘Zafer’i kutladı

Bodrum Belediye Meydanında Hatay Arsuz Dostluk Anıtı açıldı

AKAY’DAN BİR GÜNDE 5 MAHALLE ZİYARETİ

SEYHAN’DA KREŞ KAYITLARI BAŞLADI

İSTANBUL'DA BÜYÜK ZAFERE BÜYÜK KUTLAMA

Çukurova’da çifte bayram

KARAİSALI KAYMAKAMI MERT KUMCU'YA FAHRİ HEMŞERİLİK BERATI

SİLİVRİ DEĞİRMENKÖY’DE DOMATESLER YARIŞTI

Adana Büyükşehir Belediyesi, iş makinesi filosunu büyütmeye devam ediyor

KOZAN GÖLLER YAYLA ŞENLİĞİ YAPILDI

Ceyhan’da 30 Ağustos coşkusu Koray Avcı ile başlıyor

Türk-İş heyetinden Vali Köşger’e ziyaret

BAŞKAN KOCAİSPİR YENİDOĞAN MAHALLESİ SAKİNLERİ İLE BULUŞTU

VALİ KÖŞGER “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETLERİNİ KABUL ETTİ

ÇGC Yönetimi Vali Köşger’i ziyaret etti

Ceyhan’da yazlık sinema keyfi

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,58% 0,30
  • EURO

    35,07% 0,29
  • GRAM ALTIN

    2457,40% 0,88
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı