CEYHANSPOR BAŞKANI İLKER ÖNÜK’TEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

CEYHANSPOR BAŞKANI İLKER ÖNÜK’TEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Ceyhan Belediye Başkan Yardımcısı ve Ceyhanspor Kulüp Başkanı İlker Önük Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Önük mesajında;  “Dinimizin, rahmet, merhamet ve bereket ayı olarak nitelediği mübarek Ramazan-ı Şerif’i geride bıraktığımız bir bayrama daha kavuşmuş bulunuyoruz. Her ne kadar tüm dünyanın mücadele ettiği korona virüs salgını nedeniyle uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasından ötürü bu Ramazan Bayramı’nı sevdiklerimizden ayrı geçirecek olsak da; karşılayacağımız nice sağlıklı, huzurlu, mutlu bayramlar hayali ve temennisi ile tüm çalışma arkadaşlarımın ve kıymetli Ceyhanlı hemşerilerimin Ramazan Bayramı’nı kutluyorum. 

Bu bayramı çocuklarından, torunlarından ayrı geçirmek zorunda olacak değerli büyüklerimizin ellerinden; bayram sevincini ve heyecanını evde yaşayacak çocuklarımızın gözlerinden öpüyorum. Bu vesileyle, başta hemşehrilerimin olmak üzere tüm ülkemizin ve İslam dünyasının Ramazan Bayramını kutluyor, bayramın ülkemize, dünyamıza ve tüm insanlığa sağlık, barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum” dedi.

(VŞ)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ