YAZARLAR

  • BIST 100

    107.701%0,85
  • DOLAR

    5,7518% 0,04
  • EURO

    6,3795% 0,11
  • GRAM ALTIN

    272,69% -0,04
  • ÇEYREK ALTIN

    449,9385% -0,04

Adana

05.12.2019

  • İMSAK 06:04
  • GÜNEŞ 07:29
  • ÖĞLE 12:34
  • İKİNDİ 15:07
  • AKŞAM 17:29
  • YATSI 18:49
  • Perşembe 18 ° / 4 ° Güneşli
  • Cuma 18 ° / 4 ° Güneşli
  • Cumartesi 17 ° / 6 ° Parçalı bulutlu

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

ASKİ'den engelli abonelere hizmet

’Engelsiz Masa’’ uygulaması sayesinde çeşitli abonelik işlemleri için kuruma başvuran engelli aboneler, ASKİ personelleriyle birlikte tüm işlemlerini en hızlı şekilde tamamlıyor.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde, engelli aboneye çiçek veren ASKİ bürokratları, verilen hizmetlerde engelli vatandaşların işini kolaylaştırmaya devam edeceklerini ifade ettiler.

ASKİ Genel Müdürlük binasında faaliyete geçirilen ‘’Engelsiz Masa’’ uygulaması sayesinde çeşitli abonelik işlemleri için kuruma başvuran engelli aboneler, ASKİ personelleriyle birlikte tüm işlemlerini en hızlı şekilde tamamlıyor.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde ASKİ Engelsiz Masa’ya başvuran abone Emine Bal, ASKİ’nin kendilerine sunduğu hizmetler için teşekkür etti. ASKİ Halkla İlişkiler biriminde bulunan Engelsiz Masa’da Emine Bal’ı karşılayan ve ona çiçek veren ASKİ Genel Müdürü Zeki Aysan, ‘’Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar’ın talimatları doğrultusunda, engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. ASKİ  tüm uygulamalarıyla bunu ortaya koymaktadır’’ şeklinde konuştu.

ENGELLİYE YÜZDE 50 İNDİRİM

Yüzde 40 ve üzeri engeli olduğunu sağlık raporu ve engelli kartıyla belgeleyen vatandaşlara, ASKİ tarafından su faturalarında birim fiyat üzerinden %50 indirim uygulanıyor. Engelli vatandaşların günlük yaşamlarında yaşadığı sorunların farkında olan ASKİ, tüm çalışmalarında engellilere karşı sorumluluk bilinciyle hareket ediyor.(VŞ)

Haber Kaynak : HABER MERKEZİ