Karalar, Yumurtalık’ta muhtarlarla toplantı yaptı
YEREL 1.03.2021 12:38:00 491 0

Karalar, Yumurtalık’ta muhtarlarla toplantı yaptı

Zeydan Karalar, “Adana’nın her alanda hak ettiği yerde olması için çalışıyoruz” dedi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar her fırsatta muhtarlarla görüşüp, halkın eksiklerini ve taleplerini öğreniyor, hizmetlerle ilgili bilgi veriyor, bürokratlarını muhtarlarla buluşturuyor. 
Seyhan Belediye Başkanlığı dönemi de dahil Adana’nın her karış toprağında hizmet adına çabalarının olduğunu ifade eden Başkan Karalar şunları söyledi: “Adana Büyükşehir Belediyesi’nde görevi devraldığımızda İlk 9 ay boyunca sadece belediyenin yeniden işler hale gelmesi için çalıştık. Çalışmalarımız sonucunda yılda 600 milyon lira borç üreten belediyeyi, artı üreten bir belediye haline getirdik.”
Adana Büyükşehir Belediyesi olarak Yumurtalık’a önemli hizmetler yaptıklarını veyapmaya devam edeceklerini belirten Başkan Zeydan Karalar, daha yerinde, doğru hizmet etmek için muhtarlarla da sık sık buluştuklarını kaydetti.
Adana Büyükşehir Belediyesi olarak, önceki 5 yılda dökülen asfalttan daha fazlasını 18 ayda döktüklerini vurgulayan Başkan Zeydan Karalar, “Asfalt dökümü elbette asli işimiz ama Adana’da çok bozuk yol var.  Sizin de en büyük sorunlarınızın başında yol geliyor.  Adana gibi bir yerde yol, su, altyapı, arıtma sorunu olması kabul edilemez. Olanaklarımız ölçüsünde sorunlu yolların hepsini yapacağız. Bölgenin su sorununu da Yedigöze Projesi tamamlandığında ortadan kaldıracağız. Şimdilik olanaklarımız ölçüsünde sizleri susuz bırakmamak için tüm çabamızı harcıyoruz” dedi.
Yönetim anlayışlarının farklı olduğunu belirten Başkan Zeydan Karalar, israfı önlediklerini ve Adana’ya gereken değeri vererek hizmet ettiklerini belirterek, Adana’nın hak ettiği yerde olmadığını vurguladı. Adana’nın Türkiye’de 12’inci sırada olmasını kabul edemediğini söyleyen Başkan Zeydan Karalar konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Türkiye’nin ve dünyanın en güzel yerlerinden birisi olan Adana bulunduğu yeri hak etmiyor. Turizm, sanayi, kalkınma ve her alanda bizler Türkiye’de dördüncü kent olmayı hak ediyoruz. Adana ile ilgili bir film hazırlatıyorum. Adana’nın tüm güzelliklerini Türkiye ve tüm dünya görsün istiyorum.”
Başkan Zeydan Karalar’ın ardından söz alan muhtarlar istek ve taleplerini iletti. Başkan Zeydan Karalar’la birlikte muhtarları dinleyen ASKİ ve Büyükşehir bürokratları not aldı, ihtiyaçların giderilmesi için hazırlıklara başladı.
Yumurtalık’ta ilçe muhtarlarıyla bir araya gelen Başkan Zeydan Karalar’a, ASKİ yöneticileri ve çok sayıda Büyükşehir daire başkanı eşlik etti.

(vş)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

BARBAROS MAHALLESİNE MODERN SEMT PAZARI

ADASO’DAN VALİ YAVUZ SELİM KÖŞGER’E ZİYARET

KUM ZAMBAĞI FARKINDALIK ETKİNLİĞİ

SİLİVRİ KADIKÖY’DE KARPUZ FESTİVALİ COŞKUSU YAŞANDI

YÜREĞİR’E 25 YENİ MUHTARLIK BİNASI

Ceyhan’da binlerce insan ‘Zafer’i kutladı

Bodrum Belediye Meydanında Hatay Arsuz Dostluk Anıtı açıldı

AKAY’DAN BİR GÜNDE 5 MAHALLE ZİYARETİ

SEYHAN’DA KREŞ KAYITLARI BAŞLADI

İSTANBUL'DA BÜYÜK ZAFERE BÜYÜK KUTLAMA

Çukurova’da çifte bayram

KARAİSALI KAYMAKAMI MERT KUMCU'YA FAHRİ HEMŞERİLİK BERATI

SİLİVRİ DEĞİRMENKÖY’DE DOMATESLER YARIŞTI

Adana Büyükşehir Belediyesi, iş makinesi filosunu büyütmeye devam ediyor

KOZAN GÖLLER YAYLA ŞENLİĞİ YAPILDI

Ceyhan’da 30 Ağustos coşkusu Koray Avcı ile başlıyor

Türk-İş heyetinden Vali Köşger’e ziyaret

BAŞKAN KOCAİSPİR YENİDOĞAN MAHALLESİ SAKİNLERİ İLE BULUŞTU

VALİ KÖŞGER “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETLERİNİ KABUL ETTİ

ÇGC Yönetimi Vali Köşger’i ziyaret etti

Ceyhan’da yazlık sinema keyfi

  • BIST 100

    9548,57%0,19
  • DOLAR

    32,49% 0,16
  • EURO

    34,80% 0,25
  • GRAM ALTIN

    2487,88% 1,05
  • Ç. ALTIN

    4157,48% -1,05
  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı