ADANA KIZILAYI TÜRKİYE BİRİNCİSİ
YAŞAM 13.04.2021 11:51:00 1386 0

ADANA KIZILAYI TÜRKİYE BİRİNCİSİ

Türk Kızılay Adana Şubesi, 2019 yılında ise Türkiye 2’ncisi olmuştu.

Türk Kızılay Adana Şubesi, Türk Kızılay'ın tüm şubeleri arasında, ayni, nakdi, ulusal ve uluslararası alanlarda bağış alma, çeşitli sosyal yardımları ulaştırma ve ulaşılan ihtiyaç sahibi sayıları kriterleri ile yapılan değerlendirmede Kızılay Şubeler Performans Ölçümüne göre Türkiye 1’ncisi oldu.

İstanbul'da yapılan ve dereceye giren şubelerin davet edildiği törende, Türk Kızılay Adana Şube Başkanı Ahmet Çolak'a ödülü Genel Başkan Dr. Kerem Kınık ve Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Saygılı tarafından verildi.

 

Genel Başkan Dr. Kerem Kınık, törendeki konuşmasında, “Şubelerimiz her geçen gün daha aktif ve daha kurumsal bir çalışma düzeni ile ihtiyaç sahiplerine ulaşmaktadırlar. Adana Şubemizin başarısı tüm şubelerimize örnektir, performans değerlendirmelerinde 261 şubemiz ve 280 temsilciliğimiz arasında 1. olmuştur. Ramazan Saygılı Başkanımızın kurumlar arası iş birliği tüm toplum kesimleri ile  uyum içinde  çalışması Kızılay’ın bayrağını en yukarlara taşımıştır. 

Adana’da sergilediği bu başarılı çalışmalarını tecrübelerini  bundan sonra  bölgemizde ulusal ve uluslararası  çalışmalarda paylaşacaktır.  Tebrik ediyor, bu başarıyı daha çok ihtiyaç sahibine ulaşmak adına daha yükseklere taşıyacaklarına inanıyorum” dedi. 

 

Türk Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Saygılı ise konuşmasında, "Medeniyet katlarımızdan aldığımız güçle 10 yıl önce Kızılay’da nöbete başlarken büyük ailem Adana’mızın kalbine yürüyeceğiz her bir yürekte kandiller yakacağız demiştik. Bu iyilik yürüyüşünde bize  desteğini  esirgemeyen  valilerimize , belediye başkanlarımıza oda başkanlarımıza STK başkanlarımıza tüm toplum kesimlerimize teşekkürü bir borç biliyorum. Bu iyilik yürüyüşünde kıymetli yönetim kurulu üyelerimize çalışma arkadaşlarıma birim yöneticilerime teşekkür ediyorum. Bu yürüyüşte fahri başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ortaya koyduğu vizyon çerçevesinde iyiliğin amiral gemisinin kaptanı Dr. Kerem Kınık’ın yol arkadaşı olarak tüm mazlum gönüllülerle kandil yakmak için gayret göstermeye devam edeceğiz. Yeni göreve gelen Ahmet Çolak başkanımızı aldığı bayrağı daha yukarılara taşıyacağından inancımız tamdır" dedi. 

 

Adana Şube Başkanı Çolak da törendeki konuşmasında, 2020 yılını 1. likle bitirmiş bir şubeye yeni göreve gelmiş başkan olarak Yükümüzün sorumluluklarımızın arttığının bilincindeyim 

Siz değerli Genel Başkanımız Kerem Kınık ve değerli Başkanımız Ramazan Saygılı’nın destekleri Adanalı hayırsever dostlarımızın yardımları ile bu mübarek yükü omuzlayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın 

  

“Şube çalışanlarımız, gönüllülerimiz, bireysel ve kurumsal bağışçılarımız bu başarının ortağıdır, hepsine tek tek bu vesile ile teşekkür ediyorum. Birinciliğin getirmiş olduğu sorumlulukla başarımızı daha yükseklere taşıyacağımıza, daha çok ihtiyaç sahibine ulaşacağımıza inancımız tamdır. Sloganımız "İyilik Kime Yakışmaz ki" diyerek yolumuza devam edeceğiz.”(CO)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Rahatlığın Adresi: Adidas

Sevdiklerimize Orkide Hediye Etmenin Anlam ve Önemi

Çocuklar da Stres Neden Olur?

“HÜKÜMLÜ VE YÜKÜMLÜLERİ TOPLUMA KAZANDIRACAĞIZ”

Prof. Dr. Sultan Tarlacı: “Yaratıcı kişiler kuralları sevmez, sınırlarda dolaşır”

Türkiye ve dünyanın ilk tescilli kadın kebapçısı

Farklı ülke numaralarından gelen WhatsApp aramalarına dikkat!

Kendinizi sürekli ‘şişman’ hissediyorsanız dikkat!

SAVAŞ MAĞDURU UKRAYNALI ÇOCUKLAR İBB’NİN MİSAFİRİ OLDU

ARI SOKMASINDA ADRENALİN OTOENJEKTÖRÜ HAYAT KURTARIYOR!

AİLENİZİ KORUMAK SİZİN ELİNİZDE!

ÖFKE KONTROLÜNDE ETKİLİ ÖNERİLER

Prof.Dr. Barış Öztürk ,”Metabolik Otofaji Diyeti İle Kilolara Elveda”

Eyvah Kayınvalidem Geliyor!

Üzüm Tüketmenin 8 Faydası!

Kedi Kumu

Yüksek sıcaklık ve güneş, sürüş güvenliğini tehlikeye atıyor

Olumsuz duygular hissedildiğinde çözüm buzdolabında değil!

VİŞNENİN FAYDALARI SAYMAKLA BİTMİYOR !

"Baharatlı yiyecekler geniz akıntısı sebebi"

10 BİNİ AŞKIN GÖRME ENGELLİYE REHBER OLAN PLATFORM: KÖRÜZ.BİZ

  • BIST 100

    9548,57%0,19
  • DOLAR

    32,49% 0,16
  • EURO

    34,80% 0,25
  • GRAM ALTIN

    2487,88% 1,05
  • Ç. ALTIN

    4157,48% -1,05
  • Perşembe 31.6 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false