MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı “Her alanda büyüyen, güçlenen Türkiye var!”
GÜNDEM 1.02.2023 13:22:00 1151 0

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı “Her alanda büyüyen, güçlenen Türkiye var!”

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, İl Divan Kurulu Üyeleri ve Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı ile beraber esnaf ziyareti yaptı, park ve bahçelerde vatandaşlarla sohbet etti.

“Milletçe sadece bugünümüzü değil, çocuklarımızı, gelecek nesillerimizi de düşünmeliyiz. Neden Amerika, Avrupa ülkeleri, PKK’nın, YPG’nin, FETÖ’nün arkasında? Türk-İslam düşmanı tüm bu ülkeler ve tüm terör örgütleri neden Cumhur İttifakı’nı yıkmak için muhalefet partilerine destek çağrısı yapıyor; düşünmek lazım! Cenab_ı Allah’ın verdiği akıl nimetini kullanmak zorundayız.”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “Nefis ve şeytan karanlığa, akıl ise aydınlığa götürür. Kısaca akıl, mantık Cumhur İttifakı diyor!” dedi.

Yusuf Kanlı Kozan’da…

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı ilçe gezileri kapsamında Kozan’da esnaf ziyaretleri yaptı. İl Divan Kurulu Üyelerinin yanı sıra MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı’nın da eşlik ettiği ziyaretlerde Başkan Yusuf Kanlı esnafı tek tek gezerken park ve bahçelerde dinlenen vatandaşları da ihmal etmeyip hâl ve hatırlarını sordu.

Parkta vatandaşlarla sohbet etti

Kimi yerde vatandaşlarla sohbet eden Yusuf Kanlı, önemli mesajlar da verdi. Bir parkta vatandaşları dinleyen ve onlarla sohbet eden Yusuf Kanlı, şunları söyledi:

“Hemen bütün dünyada pek çok ülkede ciddi krizler halen devam ediyor. Allah’a şükür Türkiye iki yıl süren pandeminin en ağır şartlarında bile namerde muhtaç olmadan yoluna devam etti. Yaşanan süreçte yerli ve milli İHA’ları, SİHA’ları, lazer topları, uzun menzilli füzeleriyle, akıllı stratejik diplomasisiyle her alanda büyüyen ve güçlenen, toplumun huzur ve refahına mesai harcayan bir Türkiye var.”

“Milet parçalanırsa telafisi yok”

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı “Kozan ilçemiz ve genelde Çukurova, narenciye üretim bölgesi. Bu sene narenciye, üreticilerimizi memnun etti. Belki gelecek yıl daha güzel olur. Demem o ki bugün çeyrek ekmeğimiz olabilir, yarın Allah nasip eder tüm ekmek buluruz ama vatan bölünür, millet parçalanırsa bunun telafisi yok. İşte Afganistan, Irak, Suriye, Libya, Yemen en somut örnekleriyle önümüzde duruyor.” ifadesini kullandı.

“Akıl nimetini kullanmak zorundayız”

Yusuf Kanlı devamla “Milletçe sadece bugünümüzü değil, çocuklarımızı, gelecek nesillerimizi de düşünmeliyiz. Neden Amerika, Avrupa ülkeleri, PKK’nın, YPG’nin, FETÖ’nün arkasında? Türk-İslam düşmanı tüm bu ülkeler ve tüm terör örgütleri neden Cumhur İttifakı’nı yıkmak için muhalefet partilerine destek çağrısı yapıyor; düşünmek lazım! Cenab_ı Allah’ın verdiği akıl nimetini kullanmak zorundayız.” dedi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Gaziantep'te Gezilmesi Gereken Tarihi Mekanlar

30 Ağustos coşkusu Çukurova’da yaşandı

TMMOB İKK,‘Ülkede, Bölgede, Dünyada Barış’ Her Zaman Şiarımız Olacaktır"

ÇGC,‘Bağımsızlık tutkumuz hiç bitmeyecek’

Prof. Dr. Süleyman İrvan:“Basılı gazeteciliğin bittiğini ilan etmek durumundayız”

“30 AĞUSTOS; DÜŞMAN DEVLETLERE ŞAPKA ÇIKARTTIRAN BÜYÜK ZAFER”

TGF "30 Ağustos, Türk Milleti için varlık nedenidir"

ÇGC,“Hür doğup hür yaşamak çok önemli”

30 AĞUSTOS ZAFERİNİ KAZANAN BAŞKOMUTAN DEMOKRATTIR; O'NUN CUMHURİYETİNİ YIKMAK İSTEYENLERİN DEMOKRATİK MEŞRUİYETİ YOKTUR

ÇYDD Türkiye Cumhuriyeti'nin 100., Büyük Taarruz'un 101. yılını Afyonkarahisar'da Kutladı

ULUSAL VE YEREL MEDYADA ZAFER BAYRAMI SERGİSİ DÜZENLENİYOR

26-30 AĞUSTOS 1922 BAŞKOMUTANLIK MEYDAN MUHAREBESİ:KUTSAL SAVAŞ

Ankara'dan Uçakla Günübirlik Ziyaret Edebileceğiniz Şehirler

KAYMAKAM ATAMALARI GERÇEKLEŞTİ

ÇYDD'DEN AFYON BULUŞMASI

Jeoloji Mühendisleri Odası'ndan deprem açıklaması

JMO’dan “17 Ağustos 1999 Depremi” Açıklaması

ÇGC’de kaynaşma yemeği

TGC: "Gazetecilik tutukluluk nedeni olmaktan çıkarılmalıdır"

ADANA BAROSU’NDAN ‘HAK İHLALİ’ İDDİASI

Enerjisa Enerji ve TEMSA’nın Oyungezer Otobüsü Deprem Bölgesinde

  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,25% 0,26
  • EURO

    35,08% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2270,84% 0,79
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51
  • Perşembe 24.1 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli