ZEYTİN DALI HAREKAT BÖLGESİNDE 2 ŞEHİDİMİZ VAR

ZEYTİN DALI HAREKAT BÖLGESİNDE 2 ŞEHİDİMİZ VAR

Afrin’de  PKK/YPG terör örgütü tarafından gerçekleştirilen saldırı sonucu  2 askerimiz şehit düştü.

MSB'den yapılan açıklamada "Zeytin Dalı Harekâtı bölgesinde bir üs bölgemize 07 Nisan 2021 tarihinde terör örgütü mensuplarınca tanksavar silahı ile yapılan taciz atışı sonucu iki kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur" denildi.

Saldırıdan hemen sonra Tel Rıfat bölgesinde belirlenen terör hedefleri ateş altına alındı. Türk Silahlı Kuvvetleri, ateş destek vasıtaları ile bölgede belirlenen terör hedeflerine bombalamaya devam ederken, bölgedeki çatışma sesleri Afrin şehir merkezinden duyuluyor.

Milli Savunma Bakanlığı, verilen karşılık sonucunda 3 teröristin etkisiz hale getirildiğini belirterek şu açıklamada bulundu:

 “PKK/YPG terör örgütü tarafından Zeytin Dalı Harekât bölgesinde gerçekleştirilen saldırıda 2 Kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, verilen karşılık sonucu ilk belirlemelere göre en az 3 PKK/YPG’li terörist etkisiz hâle getirilmiştir. Bölgede belirlenen terör hedefleri ateş altına alınmaya devam edilmektedir. Şehit olan Kahraman silah arkadaşlarımıza Allah’tan rahmet, kıymetli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ