"Yüreğir, Seyhan ve Ceyhan ?hastane´ bekliyor"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, Adana´daki hastane yetersizliklerini Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) gündemine taşıdı. Meclis genel kurulunda konuşan Dr. Şevkin, hemşehrilerinin Yüreğir, Seyhan ve Ceyhan´daki hast

YÜREĞİR, DEVLET HASTANESİNİ BEKLİYOR

Nüfusu 300 bine dayanan Yüreğir´in güneyindeki mahallelerin Karataş Yolu´ndaki eski devlet hastanesinin yeniden açılmasını beklediğini vurgulayan Dr. Şevkin, ?2012 yılında yıkılan ve aynı yıl yeni projeyle yeniden açılacağı belirtilen hastane ne yazık ki 6 yıldan bu yana proje aşamasında kalmıştır? dedi.

SEYHAN´A ÖDENEK AYRILDI AMA HASTANE YOK!
Geçtiğimiz günlerde 27 yaşındaki bir gencin Adana Şehir Hastanesi´nin uzaklığı ve acil müdahalenin geç kalması nedeniyle hayatını kaybettiğini dile getiren Dr. Şevkin, Aynı şekilde merkez ilçe Seyhan´ın kuzeyinde nüfusu 500 bine dayanan 35 mahalle halkının da Sağlık Bakanlığı´nın ödenek ayrıldığını belirtmesine rağmen hastanenin bir türlü yapılmamasına haklı olarak tepki gösterdiğine dikkat çekti.

CEYHAN´DAKİ HASTANE YILAN HİKAYESİNE DÖNDÜ
160 bin nüfuslu Ceyhan´daki devlet hastanesi yapımının da 6 yıldan bu yana yılan hikayesine döndüğünü ifade eden Dr. Şevkin, ?Çözüm Şehir Hastaneleri yerine devlet ve butik hastanelerdir. Adanalıların sesine kulak verilmelidir? diye konuştu.(CO)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ