YÜREĞİR AMATÖRLERDE DÖRT DÖRTLÜK GİDİYOR

YÜREĞİR AMATÖRLERDE DÖRT DÖRTLÜK GİDİYOR

Amatörler1.Küme Büyükler A Grubunda mücadele eden Yüreğir Belediyespor Kulübü 4 maçını da kazanarak emin adımlarla ilerliyor. Pozantı ve Kiremithane ile zirveyi paylaşan Yüreğir oynadığı futbolla göz dolduruyor.

Başkan Çelikcan burada önemli olan meselenin gençlerin spor yapmalarını sağlamak olduğunu belirterek ´´ En önemlisi gençlerimizi spora yönlendirerek sokağın olumsuz koşullarından uzak tutmak istiyoruz.´ şeklinde konuştu.

Yüreğir Belediyesi Spor Kulübü futbol amatörlerde 2016-2017 sezonunda 8 ayrı grupta mücadele ediyor. Amatör, U 19,U 17, U 16, U 15, U 14, U 13, U 12 mücadele edecek Yüreğir Belediyesi Futbol Takımı´nda amatörde mücadele eden lisanslı 400 sporcu bulunduğunu belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ´Yeteneği olan gençlerimizin elinden tutup onlara önderlik ediyoruz.

Yüreğir Belediyesi Futbol Takımlarının amatörde 8 ayrı grupta mücadele ettiğini belirten Başkan Çelikcan ´´Burada asıl amaç gençlerimizi spora yönlendirmektir. Bunun için Yüreğir´in değişik bölgelerine spor tesisleri yaparak gençlerimizin spor yapmalarına yardımcı oluyoruz. Bunun için Yüreğir´e 13 adet spor tesisi kazandırdık.´´ şeklinde konuştu.(CO)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ