Yıldız Voleybolcuların Şampiyonası

Yıldız Voleybolcuların Şampiyonası

Spor Genel Müdürlüğü ve Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü faaliyet programında yer alan "Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG ) Voleybol Türkiye Şampiyonası " Adana´da tamamlandı.

Asım Savaş Spor Salonu´nda yapılan müsabakalarda erkeklerde İstanbul kızlarda ise İzmir karması Şampiyon oldular.

16 takımın katıldığı ve 5 gün süren müsabakalara kızlarda, Ankara, İzmir, İstanbul, Tokat, Çorum, Zonguldak, Mersin ve Gaziantep.

Erkeklerde ise Kayseri, İstanbul, İzmir, Giresun, Batman, Samsun ,Osmaniye ve Gaziantep illeri katıldı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ve kıyasıya geçen müsabakalarda erkeklerde İstanbul karması ile İzmir Karması karşı karşıya geldiler. İstanbul karmasının üstün performansı ve takım oyunu sayesinde rakibinin yenerek Türkiye Şampiyonu oldu ve İzmir karması ikinciliği, üçüncülüğü ise Batman elde etti.

Kızlar da ise İzmir karması ile İstanbul karması finalde karşı karşıya geldiler. Manşet ve bloklarda başarılı olan İzmir karması Türkiye şampiyonu olurken İstanbul ikinci, Ankara karması üçüncü oldu.

Sporculara madalya ve kupalarını Voleybol Federasyonu Adana  İl Temsilcisi Yusuf Cemil Oğuz, Sarıçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ali Bilgiç,  Spor Servisi Şefi Hanifi Altun  ve müsabaka gözlemcileri verdiler.(CO)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ