Yeni Adana Gazetesi´nden CHP´ye ziyaret

Yeni Adana Gazetesi´nden CHP´ye ziyaret

Gazetemizin Yazıişleri Müdürü Ahmet Yahşi ve Vahit Şahin tarafından yapılan ziyarette, CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut, Cumhuriyetimizden önce kurulan ve demokrasinin yılmaz savunucusu Yeni Adana Gazetesi´nin 100. Yılına daha güçlü girmesi için her türlü

 

100. Yılına girişi hazırlıkları kapsamında ziyaretlerini sürdüren Yeni Adana Gazetesi, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanlığı´na ziyarette bulundu.

Gazetemizin Yazıişleri Müdürü Ahmet Yahşi ve Vahit Şahin tarafından yapılan ziyarette, CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut, Cumhuriyetimizden önce kurulan ve demokrasinin yılmaz savunucusu Yeni Adana Gazetesi´nin 100. Yılına daha güçlü girmesi için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. Barut,1918 yılında yayın hayatına başlayan Yeni Adana Gazetesi´nin iki Dünya savaşını gören ve o yıllardan beri ayakta kalan tek ulu bir çınar olduğunu ifade etti.

Barut daha sonra güncel olaylara da değinerek, 15 Temmuz darbe girişimine karşı CHP olarak net tavır koyduklarını belirterek, ?Nasıl Feto darbesine karşı Yenikapı´da ulus olarak bir araya gelinmişse PKK terörüne de bu milletin yine tek vücut olması gerekir? dedi.

Tüm sorunların çözüm yerinin TBMM olduğunu vurgulayan Barut, ?Darbelerden en çok etkilenen kesim her zaman CHP ve cumhuriyetçiler olmuştur. Eğer 15 Temmuz darbe girişim başarılı olsaydı, Türkiye ortaçağ dönemine geri dönerdi?? diye konuştu. (HABER MERKEZİ)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ