YAZARIMIZ VİLDAN GÜZEL, MANAVGAT KİTAP ETKİNLİĞİNE KATILIYOR

YAZARIMIZ VİLDAN GÜZEL, MANAVGAT KİTAP ETKİNLİĞİNE KATILIYOR

TEK AMACI CANLARIN CANI OLMAK: Vildan Güzel, Manavgat İlçesinde 14-15 Mayıs 2022 tarihlerinde düzenlenecek olan “Manavgat Kitap Etkinliği’ne kitaplarıyla katılacağını açıkladı.


 

Antalya’nın Manavgat İlçesinde 14-15 Mayıs 2022 tarihlerinde düzenlenecek olan “Manavgat Kitap Etkinliği’ne kitaplarıyla katılacak olan Yazarımız Vildan Güzel, kitapların tüm gelirinin KAÇUV-LÖSEV gibi vakıflara ve sokak hayvanlarını koruma kurumlarına bağışlayacağını söyledi.

Eşinin Manavgatlı olduğunu ifade eden Vildan Güzel, Manavgat yerel yazarlarıyla buluşma etkinliğine katılmaktan onur duyduğunu ve kitapseverleri bu etkinliğe beklediklerini söyledi.

VİLDAN GÜZEL KİMDİR?

Edebiyat öğretmeni, araştırmacı yazar, hayvan hakları savunucusu, hasta çocukların yaralarını sarmaya çalışan güzel insan. Yıllarca çok sevdiği mesleğini yaptı, Tekirdağ ve İstanbul'da.

Edebiyat öğretmenliğinden emekli olduktan sonra hayattan emekli olmak istemeyen Vildan Güzel'in yazarlık yolculuğu başladı. Tek amacı vardı. Canların canı olmak. Onun için her can değerliydi, kutsaldı; ama en çok yaralı canların derdine derman olmak gerekiyordu.

Hayvanlar, özellikle yaralı hayvanlar onu derinden etkilediği için yazdığı kitapların gelirinin bir bölümünü hayvan barınaklarına ve yaralı hayvanların tedavisine ayırdı.

Hasta çocuklar konusunda da çok duyarlı olan yazar, kazancının diğer bölümünü de KAÇUV'a bağışlıyor. KAÇUV, Kanserli çocuklara Umut Vakfı'dır . Alacağınız her kitap bu yaralı canlar için umut olacaktır.

(vş)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ