Volkan Şen "Ben buradayım"dedi

Volkan Şen

Adana Demirspor'lu Volkan Şen, son 2 maçın son dakikalarında oyuna girerken gösterdiği performansın yanı sıra hırsı ile de dikkat çekti.

Adana Demirspor’da kadro dışı bırakılan ve uzun zamandır forma şansı bulamayan Volkan Şen, Samet Aybaba’nın göreve gelmesinin ardından tekrar takımla birlikte çalışmalara başladı.

Antremanlarda üst düzey bir performans sergileyen tecrübeli futbolcu son 2 maçta görev aldığı 15 dakikada 1 gol atarken, 1 de asist yaptı. Eskişehirspor maçının son 10 dakikasında oyuna giren Volkan Şen, Emircan Altıntaş’ın attığı golün asistini yaptı. Keçiörengücü maçının 90.dakikasında oyuna giren tecrübeli futbolcu 90+3.dakikada golünü kaydetti.

Tecrübeli oyuncu attığı gol sonrası ‘Ben buradayım’ mesajı yolladı.

MEHMET AKYÜZLE YOLLAR AYRILDI

Geçen sezonun devre arasında transfer edilen 35 yaşındaki oyuncu 19 maçta 11 gol atarak önemli bir katkı verdi. Bu sezon yakaladığı pozisyonları sonuçlandıramayarak şansızlık yaşayan golcü oyuncu forma giydiği 25 maçta 10 gol kaydetti.

Mehmet Akyüz ile devre arasında da yollar ayrılmış ancak kadroya yeniden dahil edilmişti.Bu ayrılık ile ilgili Adana Demirspor Kulübü’nden henüz herhangi bir açıklama yapılmadı.(CO)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Anahtar Kelimeler: Volkan " buradayım"