VALİ ELBAN
GÜNDEM 16.05.2021 09:37:00 1544 0

VALİ ELBAN'DAN BAYRAM ZİYARETLERİ

Vali Süleyman Elban, Ramazan Bayramı vesilesiyle Sevgi Evleri,Jandarma,Çevik Kuvvet,hastaneleri ziyaret etti.



SEVGİ EVLERİNDE BAYRAM SEVİNCİ
Vali Süleyman Elban, Ramazan Bayramı vesilesiyle Sevgi Evleri’nde devletimizin himayesinde büyüyen minikleri ziyaret ederek onların bayram sevincine ortak oldu.Çocuklarla yakından ilgilenerek onlara çeşitli hediyeler veren Vali Elban, tüm güzelliklerin birlikte yaşandığı, sevgi ile kucaklaştığımız, sağlıklı nice bayramlar temenni ettiğini belirtti.
Korunmaya muhtaç çocuklara kol kanat germenin sosyal devlet anlayışının yanında insani bir sorumluluk olduğunu ifade eden Vali Elban, “Çocuklarımızı geleceğe en güzel şekilde hazırlamak, onların mutlu olmasını sağlamak için bizler var gücümüzle çalışıyoruz. Çünkü biliyoruz ki çocuklarına sahip çıkamayan bir milletin geleceği aydınlık olamaz. Devletimiz kimsesiz çocuklarımızın, yardıma muhtaç gençlerimizin en iyi şekilde yetişmesi için gerekli her türlü tedbiri alıyor.” dedi.
Hiçbir çocuğun ihmal edilmeye gelmeyeceğini ifade eden Vali Elban, “Geleceğimizim umut çiçeklerine şimdiden gözümüz gibi bakacağız. Onlar da ileride büyüyüp koca bir çınar olarak emanetlerine sahip çıkacaklar.” şeklinde konuştu. 
Hayli renkli görüntülere sahne olan programda devletimin şefkatli kollarında büyüyen bir çocuğumuz Vali Elban’a kendi yaptığı tabloyu hediye etti. 

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nevzat Özer’in de katıldığı bayramlaşma programı gerçekleştirilen neşeli sohbetin ardından sona erdi.

Vali Elban Ramazan Bayramı’nın ilk günü ziyaretlerine İl Jandarma Komutanlığı ile başladı. Ülkemizin huzur ve asayişinin sağlanmasında cansiparane bir şekilde görev ifa eden jandarma komandoların bayramlarını tebrik eden Vali Elban, “Ülkemizin bölünmez bütünlüğü, milletimizin huzur ve güvenliğinin sağlanması için hayatlarını feda etme uğruna ortaya koydukları cesur, kararlı ve özverili çalışmalarından dolayı Jandarma Teşkilatımızın tüm mensuplarını tebrik ediyorum.” dedi.

Vali Elban İl Jandarma Komutanlığı ziyaretinin ardından Yüreğir Devlet Hastanesi’ne giderek hastanede görevli personelin Ramazan Bayramı’nı kutladı. “İnsanı yaşatmayı ve insanlığa daha nitelikli bir hayat sunmayı hedef edinen sağlık çalışanlarımızın gayretleri her türlü takdirin üzerindedir.” diyen Vali Elban, özelikle pandemi sürecinde vatandaşlarımıza karşı fedakar, hoşgörülü ve yardımsever bir şekilde hizmet veren tüm tıp neferlerinin bayramını kutladığını dile getirdi.

Vali Elban’ın Sonraki Durağı Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü Oldu

Bayram ziyaretlerini sürdüren Vali Süleyman Elban, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde görevli polislerle de bayramlaştı. Tecrübesi, cesareti ve yüksek vazife bilinciyle 7/24 vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için çalışan tüm polislerin Ramazan Bayramı’nı kutladığını dile getiren Vali Elban, polislerimize görevlerinde başarılar temennisinde bulundu.

Vali Elban Ramazan Bayramı’nın birinci gününde son olarak 2016 yılında Şırnak-Van karayolunda güvenliği sağlayan askerlere bölücü terör örgütü mensuplarınca düzenlenen saldırıda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Tolga Özdinç’in ailesine bayram ziyaretinde bulundu.

Şehidin ailesiyle görüşerek bayramlarını kutlayan Vali Elban, “Şehitlerimizin yüreklerimizdeki acısı ilk günkü gibi taze. Onların vatanımız ve milletimiz uğruna yapmış olduğu fedakarlık, milletimizin sinesinde ebediyen yaşayacak. Şehitlerimizden bize yadigâr kalan kıymetli ailelerinin de hem devlet hem millet olarak her zaman yanında olacağız.” dedi.

Vali Elban’ın şehit ailesine gerçekleştirdiği bayram ziyaretine Çukurova Kaymakamı Mustafa Kaya da katıldı.

Vali Süleyman Elban, Ramazan Bayramı programı  kapsamında önce Kılıçlar Yol kontrol noktasında görev yapan  jandarmamızla bayramlaştı.

Jandarma Teşkilatımızın; köklü birikimi, tecrübesi ve çalışkan mensuplarıyla ülkemizin göz bebeği teşkilatlarımızdan biri olduğuna değinen Vali Elban, tüm Jandarma personeline ülkemizin bölünmez bütünlüğünün korunması, milletimizin huzur ve güvenliği ile kamu düzeninin sağlanması hususunda gerçekleştirdikleri çalışmalarda başarılar dilediğini ifade etti.

Buradaki ziyaretinin ardından,bu bayramı hastanede geçirmek zorunda kalan hastalarımızı odalarında ziyaret ederek onlara moral veren Vali Elban, "Bugün Hastanemizi ziyaret ederek, tedavi gören vatandaşlarımıza hem 'Geçmiş olsun' dileklerimizi iletmek hem de bayramlarını kutlamak istedik. Tüm hastalara Allah'tan şifa diliyorum." dedi. Vali Elban, ziyaret ettiği hastalarla  bir süre sohbet edip hastaların  sağlık durumlarıyla ilgili  doktorlardan bilgi aldı.

Hastalar ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, Vali Elban'a teşekkür ettiler.

Vali Elban ,hasta ziyaretinin ardından  Şehit Polis Memuru Murat Savaş Kale'nin Pınar Mahallesi'nde ikamet eden  ailesine de bayram ziyaretinde bulundu.

Vali Elban ziyaretinde şehit yakınlarının hâl ve hatırlarını ,bir ihtiyaçları olup olmadığını sorarak, devlet ve millet olarak daima şükran ve minnetle andığımız şehitlerin ,vatana ve millete emanetleri olan ailelerine her daim sahip çıkacaklarını vurguladı.

Vali Elban:"Vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğü uğruna canlarını feda etmiş şehitlerimizin, haklarını ne yapsak ödeyemeyiz. Onlar, hepimizin gönlünde müstesna bir yere sahiptir. Bu nedenle sık sık şehitlerimizin kıymetli emanetleri olan ailelerini kendi ailemiz bilip ziyaret ediyor;bir sıkıntıları, bir sorunları varsa çözmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Birlik ve dirayetimizin bozulmaması için kanlarıyla canlarıyla bu toprakları bize vatan yapan tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz."dedi.

Ziyaret dolayısıyla büyük bir onur ve mutluluk yaşadıklarını dile getiren Şehit Murat Savaş Kale'nin ailesi,samimi ziyaretlerinden ve ilgilerinden dolayı Vali Elban'a  teşekkür etti.

(vş)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Gaziantep'te Gezilmesi Gereken Tarihi Mekanlar

30 Ağustos coşkusu Çukurova’da yaşandı

TMMOB İKK,‘Ülkede, Bölgede, Dünyada Barış’ Her Zaman Şiarımız Olacaktır"

ÇGC,‘Bağımsızlık tutkumuz hiç bitmeyecek’

Prof. Dr. Süleyman İrvan:“Basılı gazeteciliğin bittiğini ilan etmek durumundayız”

“30 AĞUSTOS; DÜŞMAN DEVLETLERE ŞAPKA ÇIKARTTIRAN BÜYÜK ZAFER”

TGF "30 Ağustos, Türk Milleti için varlık nedenidir"

ÇGC,“Hür doğup hür yaşamak çok önemli”

30 AĞUSTOS ZAFERİNİ KAZANAN BAŞKOMUTAN DEMOKRATTIR; O'NUN CUMHURİYETİNİ YIKMAK İSTEYENLERİN DEMOKRATİK MEŞRUİYETİ YOKTUR

ÇYDD Türkiye Cumhuriyeti'nin 100., Büyük Taarruz'un 101. yılını Afyonkarahisar'da Kutladı

ULUSAL VE YEREL MEDYADA ZAFER BAYRAMI SERGİSİ DÜZENLENİYOR

26-30 AĞUSTOS 1922 BAŞKOMUTANLIK MEYDAN MUHAREBESİ:KUTSAL SAVAŞ

Ankara'dan Uçakla Günübirlik Ziyaret Edebileceğiniz Şehirler

KAYMAKAM ATAMALARI GERÇEKLEŞTİ

ÇYDD'DEN AFYON BULUŞMASI

Jeoloji Mühendisleri Odası'ndan deprem açıklaması

JMO’dan “17 Ağustos 1999 Depremi” Açıklaması

ÇGC’de kaynaşma yemeği

TGC: "Gazetecilik tutukluluk nedeni olmaktan çıkarılmalıdır"

ADANA BAROSU’NDAN ‘HAK İHLALİ’ İDDİASI

Enerjisa Enerji ve TEMSA’nın Oyungezer Otobüsü Deprem Bölgesinde

  • BIST 100

    8718,11%-1,25
  • DOLAR

    32,33% 0,16
  • EURO

    35,17% -0,02
  • GRAM ALTIN

    2243,92% 0,03
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 0,00
  • Salı 15.1 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 19.1 ° / 9.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 16.4 ° / 10 ° Orta kuvvetli yağmurlu