Uludağ,? Çalışmalarımız aralıksız sürecek?

Uludağ,? Çalışmalarımız aralıksız sürecek?

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, asfalt çalışmalarını inceledi

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Belediye Fen İşleri Müdürlüğünün Beyceli Mahallesinde yapmış olduğu satıh asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Bilal Uludağ,  hedeflerinin yaz boyunca sıkı bir şekilde çalışarak hiç asfalt olmayan yerleri bitirmek olduğunu ifade etti.

Fen İşleri Müdürlüğünün Beyceli Mahallesi bölgesinde bulunan yeni yerleşim alanındaki yol yapım çalışmalarına başladığını anlatan Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ,  belirlenen sokaklara satıh asfaltlama işleminin kısa sürede bitirileceğini belirti.

Beraberinde Başkan Hasan Aydınlı ve mahalle muhtarı Durmuş Ali Şimşek ile Beyceli mahallesinde satıh asfalt yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Bilal Uludağ, ? Ekiplerimiz yaz sıcağına rağmen hafta sonu da dâhil çalışıyor. 2016 yılı planlanan şekilde hizmet çalışmalarının yoğun olarak devam ettiği bir yıl olacak.?dedi.

İncelemeler sırasında ise yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Bilal Uludağ,  Muhtar Durmuş Ali Şimşek ile birlikte mahalleli ile de sohbet etti. Muhtar Şimşek ise yapılan hizmetler nedeniyle mahalleli adına Başkan Uludağ´a teşekkür etti.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ