TSYD´den Tanyıldız´a ´Vefa´, Başçı ve Küçük´e ´Başarı´ ödülü

TSYD´den Tanyıldız´a ´Vefa´, Başçı ve Küçük´e ´Başarı´ ödülü

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesi tarafından seminer ve yeni sezona ´merhaba´ kokteyli gerçekleştirilecek.

 15 Ağustos´ta düzenlenecek kokteylde TSYD Adana Şubesi üyesi merhum Sinan Tanyıldız´a ´Vefa Ödülü´, uluslararası milli güreş hakemi Hüseyin Başçı ile Süper Lig hakemi Zorbay Küçük´e de ´Başarı´ ödülleri verilecek. 
Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şubesi tarafından düzenlenecek olan "Futbolda Değişen Oyun Kuralları" semineri ve ´Yeni Sezona Merhaba´ kokteyli 15 Ağustos Çarşamba günü gerçekleşecek. TSYD Nihat Geven Tesisleri´ndeki etkinlikte ilk olarak saat 18.00´de spor yazarlarına yönelik eğitim semineri düzenlenecek. Seminer sonrası spor, iş ve siyaset dünyasının da katılımıyla ´Yeni Sezona Merhaba´ kokteyli etkinliğinde spor dünyası bir araya gelecek. Kokteylde Hürriyet Gazetesi eski bölge temsilcisi, Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şubesi üyesi merhum Sinan Tanyıldız adına hazırlanan ´Vefa Ödülü´ kızı Melek Tanyıldız´a sunulacak. Yine törende alanlarında başarılı olan, Adana´yı uluslararası alanda temsil eden milli güreş hakemi Hüseyin Başçı ile yeni sezonda Süper Lig´de yöneteceği maçlarla isminden söz ettirecek olan hakem Zorbay Küçük´e ´Başarı´ plaketleri verilecek. 
TSYD Adana Şube Başkanı Kurtul Çakın, yeni sezonun spor camiasına hayırlı olmasını dileyerek, "Yıllardır yapılmayan sezona ´merhaba´ kokteyli ile seminerimizi aynı tarihe denk getirdik. Üyelerimiz, spor basını ve spor camiasıyla güçlü bir birliktelik sergilemek istiyoruz" dedi.(CO) 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ