“TERÖR YANDAŞLARIYLA MÜCADELEMİZİ SONUNA KADAR SÜRDÜRECEĞİZ”

“TERÖR YANDAŞLARIYLA MÜCADELEMİZİ SONUNA KADAR SÜRDÜRECEĞİZ”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,"Sizlerden 14 Mayıs’ta iradenize ve geleceğinize sahip çıkmanızı özellikle istirham ediyorum” dedi.

Kilis’te depremzedelerle iftar sofrasında bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, iftar yemeği sonrası yaptığı konuşmada, “Ümidimiz ve beklentimiz odur ki; Türkiye bu büyük felaketin de üstesinden gelerek, hedeflerine doğru ilerlemeye devam edecektir. Sadece bu topraklardaki bin yıllık mazisinde nice saldırıyı savuşturan, nice yıkımın altından kalkan milletimiz, bu sancılı günleri de geride bırakacaktır” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ile Kilis Cumhuriyet Meydanı’nda şehit aileleri, gaziler ve depremzedelerle iftar yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin ne fuzuli tartışmalarla boşa harcayacak vakti ne de birilerinin keyfini bekleyecek sabrı olduğuna işaret ederek, “Bilhassa depremin yıktığı şehirlerimizin konutuyla sanayisiyle tarımıyla turizmiyle altyapısı ve üstyapısıyla yeniden ayağa kaldırılması gerekiyor. Türkiye’yi ve deprem bölgesindeki şehirlerimizi sürekli kavga eden, sürekli birbirlerinin kuyusunu kazan, ruhsuz, ufuksuz, vizyonsuz bir kumar masasının kaprislerine terk edemeyiz. Sizlerden 14 Mayıs’ta iradenize ve geleceğinize sahip çıkmanızı özellikle istirham ediyorum” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kilis’in bugüne kadar olduğu gibi 14 Mayıs’ta da Türkiye, Türkiye’nin aydınlık yarınları, huzur, kalkınma ve refah için yine en doğru kararı vereceğine olan inancını da dile getirdi.

(vş)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ