Tatil kararı sonrası öğrenciler otobüs terminaline hücum etti!

Tatil kararı sonrası öğrenciler otobüs terminaline hücum etti!

Koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında üniversitelerin, 3 hafta süreyle tatil edileceğini duyurulmasının ardından öğrenciler otogarlara akın etti. Memleketlerine dönmek için bilet sırası bekleyen öğrenciler uzun kuyruklar oluşturdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen koronavirüs toplantısının ardından üniversitelerin alınan tedbirler kapsamında 16 Mart Pazartesi gününden itibaren 3 hafta tatil edilmesi üzerine, birçok ilde üniversite okuyan öğrenciler memleketlerine dönebilmek için terminallere akın etti. 

Otogarda yaşanan yoğunluk nedeniyle otobüs biletleri kısa sürede tükendi. Bazı otobüs firmaları mevcut kapasite ile yolcu taleplerine cevap veremeyince ek seferler oluşturdu.

Otobüs ve uçak bileti alabilmek için uzun kuyruklar oluşturan öğrenciler, 3 haftalık tatili ailelerinin yanında geçirmek istediklerini belirtti.

İNTERNET SİTELERİ ÇÖKTÜ

Öte yandan yaşanılan yoğunluk sebebiyle Pamukkale, Metro ve Kamilkoç gibi bir çok otobüs şirketinin sitelerinde yavaşlamanın olduğu ve bazı durumlarda giriş sağlanamadığı görüldü.(CO)

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ