Spor Toto 1. Lig´e teknik direktör dayanmıyor

Spor Toto 1. Lig´e teknik direktör dayanmıyor

Son olarak Adana Demirspor mevcut çalıştırıcısıyla yollarını ayırdı

Spor Toto 1. Lig´de ilk yarının bitiminden bu yana 5 ekip daha teknik direktör değişikliğine gitti.

İlk devrede 10 takımın teknik direktörleriyle yollarını ayırdığı ligde Boluspor Sait Karafırtınalar, Tetiş Yapı Elazığspor da Orhan Kaynak´la devam etmeme kararı aldı. Bu iki ekibin yanı sıra daha önce teknik direktörlerini değiştiren Altay, Giresunspor ve son olarak da Adana Demirspor mevcut çalıştırıcılarıyla yollarını ayırdı.

Altay´da sportif direktörken teknik direktörlüğe getirilen Özden Töraydın´ın yerine Boluspor´dan ayrılan Sait Karafırtınalar, Giresunspor´da Hüseyin Kalpar´ın yerine Ümit Özatgetirildi. 20. haftanın ardından da Adana Demirspor, Yılmaz Vural´la yolların ayrıldığını açıkladı.

12 takımda teknik değişiklik

Ligdeki 18 takımdan 12´si teknik direktörünü değiştirirken, Altınordu´da Hüseyin Eroğlu, Balıkesirspor Baltok´ta Giray Bulak, Eskişehirspor´da Fuat Çapa, Gençlerbirliği´nde Erkan Sözeri, Hatayspor´da İlhan Palut ve İstanbulspor´da Fatih Tekke sezon başında olduğu gibi takımlarının başında yer alıyor.

Kardemir Karabükspor ve Giresunspor´da 3 farklı ismin çalıştığı ligde Adana Demirspor´da da Hakan Kutlu ve Yılmaz Vural´ın ardından üçüncü teknik direktör göreve gelecek. Sait Karafırtınalar´ın bugün İstanbulspor karşısında görev yapmasıyla Altay da 3. farklı isimle çalışmış olacak.

Geçen seneden beri göreve devam edenler

Ligde yer alan 18 ekipten 3´ünde geçen seneki teknik adamlar bulunuyor.

Altınordu´da Hüseyin Eroğlu, Balıkesirspor Baltok´ta Giray Bulak ve Hatayspor´da İlhan Palut, geçen sezon sonu olduğu gibi takımlarının başında yollarına devam ediyor.

İki takımda birden görev yapanlar

Sezona Boluspor´da başlayan Sait Karafırtınalar, bugünkü İstanbulspor maçıyla Altay´ın başında sahaya çıkacak.

Tetiş Yapı Elazığspor´dan ayrılan Orhan Kaynak´ın Boluspor´a geçtiği ligde ilk 8 haftada Denizlispor´da görev alan Osman Özköylü ise daha sonra Osmanlıspor´la anlaştı.(Öİ)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ