Sözlü´den Bahçeli´ye hizmet brifingi

Sözlü´den Bahçeli´ye hizmet brifingi

Başkan Sözlü, Genel Sekreter Şaban Acar ile birlikte MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli´yi ziyaret etti. Ziyaret esnasında Adana´da Milliyetçi Belediyeciliğe yakışır şekilde her vatandaşı aziz bilerek çalıştıklarını ifade eden Başkan Sözlü, Bahçeli´ye 12 de

 Adana Büyükşehir ´nden yapılan açıklamaya göre, Başkan Hüseyin Sözlü, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli´yi ziyaret ederek Adana´da uygulamaya koyulan ve uygulamaya hazır projeler hakkında brifing verdi
Başkan Sözlü, Genel Sekreter Şaban Acar ile birlikte MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli´yi ziyaret etti. Ziyaret esnasında Adana´da Milliyetçi Belediyeciliğe yakışır şekilde her vatandaşı aziz bilerek çalıştıklarını ifade eden Başkan Sözlü, Bahçeli´ye 12 dev eser ile ilgili hazırlanan katalogu göstererek brifing verdi.
Hali hazırda uygulamaya koyulan projeler ve uygulaması planlanan projelerle Adana´nın çehresinin değişeceğini aktaran Başkan Sözlü, "Vatandaşlarımız her şeyin en iyisine layık. 30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçimleri´nde Milliyetçi Hareket Partisi´nden yana ortaya konulan tavır ve dik duruşun idrakında, kamuya hizmet etme sorumluluğu ile çalışıyoruz. Cenab-ı Allah´ın izni ile Adana´nın çehresini değiştirecek, geliştirip, kalkındıracağız" dedi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise Adana´nın gelişip değişmesine katkı sunacak projelerin uygulanmasından mennuniyet duyduğunu, Adana Büyükşehir Belediyesi faaliyetlerini yakinen takip ve taktir ettiğini belirterek hemşerilerine selam gönderdi.(VŞ)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ