ŞİMŞEK HAZIRLIK MAÇINI KAZANDI

ŞİMŞEK HAZIRLIK MAÇINI KAZANDI

Adana Demirspor, Aytaç Durak Tesisleri´nde U21 takımıyla yaptığı hazırlık maçını 2-0 galip tamamladı.

Mavi-Lacivertli takımın teknik patronu Engin İpekoğlu A takım oyuncularının tamamına yakınını U21 takımına karşı sahaya sürerken goller ilk yarıda Berat ve ikinci yarıda Tiago´dan geldi.

Ümraniyespor ile haftaya Pazar günü kendi sahasında oynayacak olan Adana Demirspor, bu maçın provasını yapmış oldu. Engin İpekoğlu maç sonu 2 takım oyuncularını da göstermiş oldukları mücadeleden dolayı tebrik ederek başarılar diledi.

ADANA DEMİRSPOR ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRDÜ

Adana Demirspor 2 Nisan Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Ümraniyespor maçı hazırlıklarını yaptığı tek idmanla devam etti.

Aytaç Durak Tesisleri´nde Teknik Direktör Engin İpekoğlu nezaretinde yapılan antrenmanda Mavi-Lacivertli oyuncuların birbirleriyle olan uyumu ve istekli olmaları yüzleri güldürdü.

Benin Milli takımında bulunan Mickael Pote´nin dışında bütün oyuncular idmanda yer alırken takımda morallerin yüksek olması teknik heyeti sevindirdi.

Ayrıca Adana Demirspor´un başarılı file bekçileri Kaleci Antrenörü Recep Öztürk kontrolünde çalıştı. Fevzi Elmas, Emrullah Şalk, Zülküf Özer ve Ahmetcan Bağırkan antrenmanın bir bölümünde ayrı sahada Recep Öztürk ile birlikte çalışmalarını sürdürdü.

 

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ