Seyhan’ın, Hentbol ve Basket takımları rakiplere şans tanımadı

Seyhan’ın, Hentbol ve Basket takımları rakiplere şans tanımadı

Seyhan Belediyespor Erkek Hentbol takımı  Ankara İhtisas Kulübü’nü 34-31, y Basketbol takımı ise deplasmanda Hıgh Touch Kulübü’nü 77-74 mağlup etme başarısı gösterdi.

Seyhan Belediyespor Erkek Hentbol takımı geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda karşılaştığı Ankara İhtisas Kulübü’nü 34-31 yenerken 2.Lig play-off eleme müsabakaları’nda mücadele eden Basketbol takımı ise deplasmanda Hıgh Touch Kulübü’nü 77-74 mağlup etme başarısı gösterdi. 

Erkekler Hentbol Birinci Ligi’nde mücadele eden Seyhan Belediyespor Hentbol takımı cumartesi günü deplasmanda Ankara İhtisas Spor Kulübü’ne  konuk oldu. Rakibi karşısında iyi bir oyun sergileyen Mavi-Beyazlılar müsabakayı 34-31 kazanarak son haftalarda elde ettiği başarılı sonuçlara bir yenisini daha ekledi. Son iki haftayı kayıpsız kapatan Seyhan Belediyespor Hentbol takımı hafta sonu Karabük Yenişehir Spor Kulübü’nü ağırlayacak.

2.Lig play-off eleme karşılaşmaları’nda mücadele eden Seyhan Belediyespor Erkek Basketbol takımı ise ilk müsabakada deplasmanda Hıgh Touch Kulübü’nü 77-74 yenerek play-off’a iyi bir başlangıç yaptı. Ömer Çetin ve talebeleri 23 Mart  Salı (YARIN) Saat:16.00’da, Menderes Spor Salonu’nda  rakibi ile rövanş karşılaşmasına çıkacak. Mavi-Beyazlılar, kazandığı takdirde seride durumu 2-0 yapıp 8’li finallere katılma başarısı gösterecek.

(vş)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ