"Seyhan´ın Güneyi ve Yüreğir´i yenileyeceğiz"

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Antalya´da düzenlenen belediye başkanları toplantısının hemen ardından katıldığı canlı yayında gündemi değerlendirdi, Adana´da hayata geçirdikleri ve ikinci dönem için planladıkları projeleri anlattı

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından Antalya´da düzenlenen Belediye Başkanları Toplantısı´nın hemen ardından katıldığı yayında Adana´da uygulamaya koydukları projeler ve ikinci dönem için planlarını anlatan Başkan Hüseyin Sözlü, Adana´da aşağı Seyhan ve Yüreğir´in yenilenmediği müddetçe Türk Milleti´nin medeniyet çıtasını yükseltme profili sergileyemeyeceklerini, bu sebeple Seyhan´ın güneyini ve Yüreğir´i yenileyeceklerini belirtti.

Başkan Sözlü, ?20 yıllık belediye başkanlığı hayatımda ne Ceyhan´da ne Adana´da kasamda hiç para olmadı. Çünkü hep hizmet hep üretim? diyerek Adana´da üretimi ibadet saydığını belirtti.

Göreve geldiği günden bu yana Adana´da yeni imar alanları açmadığını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın dikey mimariden kastının aslında yoğunluk olduğunu ifade ederek ?Seçim kazanmak için değil Adananın refah düzeyini yakalamış, şehircilik açısından gelişmiş modern bir görünüme kavuşması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz? dedi.

Adana Büyükşehir Belediyesi´nin ulaşımda dev hamlelere imza attığını, Girne Köprüsü´nün genişletilmesi, Sular mevkiini Yavuzlar´a bağlayacak köprünün yapılması, Koza Köprüsü´nün yapılması gibi projelerle Adana´nın Suriye´si niteliğindeki Yüreğir´i kıymetlendireceklerini belirtti. (CO)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ