Serdal Adalı’dan Adana  1954 FK’ya iftar yemeği

Serdal Adalı’dan Adana  1954 FK’ya iftar yemeği

Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Serdal Adalı, Bölgesel Amatör Lig’de grubunda şampiyonluğa ulaşan Adana 1954 FK’ya iftar yemeği verdi.

Sheraton Oteli’nde verilen iftar yemeğinde Adana 1954 FK Başkanı Menderes Kutlu, Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, Adana Büyükşehir Belediyesi eski başkanvekili Murat Cevheri bucak, yönetim kurulu, teknik kadro ve futbolcular hazır bulundu.

Adana 1954 FK Başkanı Menderes Kutlu, takımlarına iftar yemeği veren Serdal Adalı’ya teşekkür etti. Sezon başından bu yana aslanlar gibi mücadele ederek başarıya ulaştıklarını belirten Başkan Kutlu, “Serdal Adalı kentimizin yetiştirdiği başarılı ve çalışkan bir iş insanıdır. Adana 1954 FK’nın her zaman yanında. Destek ve katkıları ile başarıya ulaşacağız. Hedefimize emin adımlarla yürüyoruz. Bu başarımızı Play-Off müsabakalarında da devam ettirerek, takımımızı layık olduğu 3.lige taşımayı amaçlıyoruz” dedi. Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Serdal Adalı da, grubunu birinci sırada tamamlayan Adana 1954FK’yi tebrik etti ve Play-Off müsabakalarında da başarılar diledi.(fi)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Anahtar Kelimeler: Serdal Adalı’ Adana  iftar yemeği