Sarıçam Belediyesi´nin EKPSS Kursu sona erdi

Sarıçam Belediyesi´nin EKPSS Kursu sona erdi

Sarıçam İlçe Belediyesi tarafından engellilere yönelik olarak başlatılan EKPSS Hazırlık Kursu tamamlandı.

Belediye Başkanı Bilal Uludağ, eğitime önem verdiklerini belirterek,"İlçemizde bulunan engelli bireylere yönelik çalışmalarımız ve projelerimiz sürecek. Bu kursun sizler için faydalı olduğu düşüncesindeyim. Umarım sınavlarda üstün başarı sağlar ve arzuladığınız puanı alarak iyi bir yerde iş imkânı bulursunuz" dedi.

Meryem Ana Çiftliğinde verilen kahvaltıya Başkan Bilal Uludağ´ın yanı sıra eşi Nejla Uludağ, MHP Sarıçam ilçe Başkanı Mustafa Kızılelma, Başkan Yardımcısı Mustafa Pekel, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şükrü Gedik, kursa katılan vatandaşlar ve aileleri katıldı. Başkan Bilal Uludağ,  Sarıçam İlçelerinde bulunan engellilere yönelik 13 Ocak´ta başlayan ve 15 Nisan 2018´de sona eren EKPSS kursuna 15 engelli vatandaşın katıldığını söyledi. EKPSS Hazırlık Kursuna ilginin fazla olmasının ise kendilerini mutlu ettiğini kaydeden Başkan Uludağ," Belediye binamızda açılan bu kurslarda belirlenen program gereği Türkçe, Matematik Tarih, Coğrafya ve güncel konularında dersler verildi."diye konuştu.

Bilal Uludağ, Engelli bireylere her alanda yardımcı olmak için çaba sarf ettiklerini de anlatarak,"Sizlerle burada bulunmaktan dolayı son derece mutluyum. Bu projede emeği geçen arkadaşlarımı kutluyorum. Bizler her zaman engelli vatandaşlarımızın yanındayız ve olmaya da devam edeceğiz. Bunu sadece lafla değil icraatlarımızla da gösteriyoruz. Kursa katılanların emeklerinin karşılığını almalarını temenni ediyorum. Hepinize bundan sonraki yaşamlarınızda başarılar dilerim. Her şey gönlünüzce olsun" şeklinde konuştu.(CO)

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ