Rahmi Pekar´dan 19 Mayıs Kutlaması

Rahmi Pekar´dan 19 Mayıs Kutlaması

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürü Rahmi Pekar, 19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.

Milletimizin bağımsızlık mücadelesinin 19 Mayıs 1919´da başladığına vurgu yapan Genel Müdür Pekar, mesajında şu görüşlere yer verdi:

?´Bu anlamlı gün, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk´ün liderliğinde başlayan milli mücadelenin yıldönümüdür. Atamızın Samsun´a çıkmasıyla birlikte yüce milletimizin gücünü tüm dünyaya duyurması için ilk adım atılmış ve bağımsızlık meşalemiz yakılmıştır. Türk Milleti, uğrunda binlerce şehit vererek esaret zincirlerini kırmış ve adını tarihe altın harflerle yazdırmıştır.

Atatürk´ün bu günü bayram olarak armağan ettiği Türk gençliğinin, Türkiye Cumhuriyeti´nin yılmaz bekçisi olarak vatanımızı daha da ileriye taşıyacağından şüphem yoktur. Bu duygu ve düşüncelerle birlikte sevgili gençlerimizin ve tüm vatandaşlarımızın 19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı´nı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum.´´


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Anahtar Kelimeler: Rahmi Pekar Mayıs Kutlaması