Okullararası Masa Tenisi Yıldızlar İl Birinciliği Sona Erdi

Okullararası Masa Tenisi Yıldızlar İl Birinciliği Sona Erdi

Milli Eğitim İl Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü´nün ortaklaşa düzenlediği ?Okullararası Masa Tenisi Yıldızlar Kız ve Erkekler İl Birinciliği? sona erdi. Kızlarda Kızılkaş Şehit Metehan Şahbaz ,Erkeklerde ise Evliya Çelebi Okulları

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Koordinatörü Ramazan Bahadır, masa tenisi müsabakalarına 28 okuldan toplam 96 kız ve erkek sporcunun katıldığını, turnuva sonucunda kızlarda birinciliği Sarıçam Kızılkaş Şehit Metehan Şahbaz birinci, ÇEAŞ Sofulu İkinci,Çukurova  Şehit Enver Buğur üçüncü Pozantı Kamışlı Fatih Orta Okullarının  elde ettiğini söyledi.

Kaya, erkeklerde ise birinciliği Sarıçam Evliya Çelebi, ikinciliği Çukurova Akşamsettin, üçüncülüğü Çukurova Şehit Mehmet Ali Demir , dördüncülüğü ise Sarıçam Ömer Kanaat Bilen Orta Okullarının  kazandığını, kaydetti.

Dereceye giren okullara ödüllerini ; Sarıçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ali Bilgiç,Masa Tenisi Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ömer Taşkıran, Okul Sporları Sorumlusu Ramazan Bahadır, Kızılkaş Şehit Metehan Şahbaz Orta Okulu Müdürü İskender Şahin, Evliya Çelebi Ortaokulu Müdür Yardımcısı Özcan Tufan,Masa Tenisi Baş Hakemlerinden Ali türemiş,Ertuğrul Şimşek,Mehmet Salih Şekeröz verdiler.(CO)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ