MUZAFFER İZGÜ EŞİNİ KAYBETTİ

MUZAFFER İZGÜ EŞİNİ KAYBETTİ

Bir süredir tedavi gören Adanalı usta yazar Muzaffer İzgü´nün eşi Günseli İzgü, yaşamını sürdürdüğü İzmir´de hayatını kaybetti.

İzmir´de yaşamını sürdüren ve bir süredir hastanede tedavi gören, Türk edebiyatının Adanalı usta yazarı Muzaffer İzgü eşi Günsel İzgü´yü kaybetti. 11 Şubat Pazar günü eşi Günsel İzgü´yü kaybeden ve gazetemize bu konuda demeç veren ünlü gülmece yazarı Muzaffer İzgü ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Bir süredir tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirerek aramızdan ayrılan Gülseli İzgü, ertesi günü düzenlenen bir tören sonrasında Yeşilyurt Ahmet Ragıp Üzümcü Camii´nde öğle namazına müteakip İzmir´de toprağa verilmiştir. İkisi de öğretmen olan Muzaffer-Günseli İzgü çifti Diyarbakır´daki öğrenim sonrasında evlendiklerinde Bülent Şahin, Nevin, Sevin isimlerinde üç çocukları olmuş ve daha sonra emekli olduklarında İzmir´e yerleşmişlerdi. 

 

 


Haber Kaynak : ÖZEL HABER

Cumali Karataş
22.02.2016 21:24:28
Sevgili güzel insan,Muzaffer Ağabey; Ramazanoğlu Kütüphanesi´nin Türk edebiyatına Yaşar Kemal´den sonra armağan ettiği 2. büyük usta, acını, hüznünü paylaşıyor, başınız sağ olsun diyorum...