MHP'li Varlı, muhalefeti bozguncu olmakla suçladı

MHP

MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, “Milli çıkarlarımıza karşı duranlar, teröristlerle kahvaltı hayali kuranlar, teröristlerin serbest bırakılması çağrısı yapanlar, milletimizin feraset ve basiretine yenilecekler” dedi.

Muhtarlıkları ziyaretlerinde ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulunan Varlı; Türkiye düşmanlarının güdümüne girmiş bozguncu muhalefete karşın Cumhur İttifakı’nın yapıcı ve kucaklayıcı bir anlayışla ülkeye hizmet ettiğini vurguladı. Varlı“Milli menfaatlerimizin karşısına dikilen, terör örgütlerinin esareti altına giren, emperyalizmin kuklası haline gelen muhalefetin Türkiye’ye vereceği bir şey yoktur. Aldıkları talimatla ve oy devşirme uğruna halkı paniğe sürüklemeyi, korku, endişe ve karamsarlık yaymayı siyasi misyon edinen bir muhalefetin olduğu ülkemizde Cumhur İttifakı Türkiye’nin kalkınması, güçlenmesi, güvenliği, halkın refahı, huzuru için gecesini gündüzüne katmaktadır.” ifadesini kullandı.

MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı “Her şey bu kadar açık ve somut olarak ortada iken, seçmenin terörist sevicileri tercih edeceğini düşünmek seçmene hakarettir, aklıyla alay etmektir. Milli çıkarlarımıza karşı duranlar, teröristlerle kahvaltı hayali kuranlar, teröristlerin serbest bırakılması çağrısı yapanlar; kirli anket oyunlarıyla senaryo yazanlar, milletimizin feraset ve basiretine yenilecekler. Dileğimiz ve duamız odur ki Cenab-ı Allah; İslam’ın sancaktarı, mazlumların umudu Türk Milleti’ni zelil etmeyecek, 2023’te zillet değil, Türk Milleti kazanacak, esaret değil cesaret kazanacaktır" dedi.

(VŞ)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ