MHP'li Avcı, “Ormanları yakan, canlara kıyan zalimdir, haindir”

MHP

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Kozan’daki yangın bölgelerinde ziyaretlerde bulundu, mücadele çalışmalarını yerinde gördü.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Kozan ilçesinde orman yangınlarının meydana geldiği bölgeleri ziyaret ederek, mücadele çalışmalarını yerinde gördü. 
Avcı, Türkiye’nin son günlerde sel facialarından sonra orman yangınlarıyla da mücadele ettiğini, yangınların son iki günde 21 ilimizde 42 ayrı yerde başlamış olmasının ise  akıllara sabotaj ihtimalini getirdiğini belirtti.
Avcı, “Can kaybına ve maddi zararlara yol açan bu felaketler hepimizin ortak acısıdır. Ormanları yakan, canlara kıyan zalimdir, haindir. Milli iradeden umudunu kesmiş, ‘Büyük depremler, büyük yangınlar olması lazım’ diyen, bunun için umutla bekleyen hainler sevinmesin; aziz milletimiz tüm zorlukları yenecektir. Ortak acılarımızı her zaman olduğu gibi yine paylaşarak, yardımlaşarak dindireceğiz. Devletimiz tüm imkânlarıyla gereken müdahaleleri yapıyor. Hiç kimse aç ve açıkta kalmayacak. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin. Tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun, rabbimiz beterinden korusun” dedi.

(vş)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ