MHP'den Tufanbeyli'de esnaf ziyareti

MHP

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, partisiyle vatandaşlar arasındaki mevcut güçlü bağı daha da artırma çabasıyla kalabalık bir heyetle Tufanbeyli’de esnaf ziyareti yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’nın İl Divan Kurulu Üyeleri ve İlçe Başkanlarıyla birlikte Adana’nın en uzak ilçesi Tufanbeyli’ye bir ziyaret gerçekleştirdi.
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, İl Divan Kurulu Üyeleri ve İlçe Başkanlarıyla beraber il merkezinden 200 kilometre uzakta bulunan Tufanbeyli ilçesini ziyarette bulundu. Önce MHP İlçe Teşkilatında tüm heyetle birlikte istişare toplantısı düzenleyen Avcı, daha sonra Belediye Başkanı Remzi Ergü’ye nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette Cumhur İttifakı’nın uyumlu ve başarılı çalışmaları da değerlendirildi.
Bünyamin Avcı ve MHP heyeti programa tüm çarşı pazarı gezerek devam etti. Tek tek esnaf ziyaret eden, sorun dinleyen Avcı başkanlığındaki heyet, alışveriş yapan, caddelerde yürüyen ilçe sakinlerini de unutmadı; hâl ve hatırlarını sordu.  Avcı, programa ev sahipliği yapan MHP Tufanbeyli İlçe Başkanı Haydar Dömek’e teşekkür etti.

(vş)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Anahtar Kelimeler: ' Tufanbeyli' esnaf ziyareti