MHP İL’DEN KARATAŞ’TAKİ DEPREMZEDELER ZİYARET

MHP İL’DEN KARATAŞ’TAKİ DEPREMZEDELER ZİYARET

Asrın felaketinin açtığı hasarın giderilmesi, yaraların sarılması her türlü beşeri tartışmanın üzerindedir ve hayati derecede önemlidir. Biz meseleye böyle bakıyoruz, böyle bakmaya devam edeceğiz” dedi.

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü ve Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz ile birlikte Karataş ilçesinde misafir edilen depremzedelere ziyarette bulunarak, iletilen sorunların çözümü, taleplerin karşılanması için ilgili kurumlarla iletişime geçti.

Kanlı, “Devlet olmadan millet, millet olmadan devlet olamaz. Asrın felaketinin açtığı hasarın giderilmesi, yaraların sarılması her türlü beşeri tartışmanın üzerindedir ve hayati derecede önemlidir. Biz meseleye böyle bakıyoruz, böyle bakmaya devam edeceğiz” dedi.

Kanlı, Sözlü ve Topuz’dan kamplara ziyaret…

Yusuf Kanlı, MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü ve Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz ile birlikte, ilçede misafir edilen depremzedeleri ziyaret etti. 600 depremzedenin misafir edildiği Karataş ilçesi Bahçe Mahallesi, Yumurtalık ilçesi Yeşilköy Mahallesi’ndeki kamplara ziyaretlerde bulunan MHP heyeti, vatandaşların sorun, talep ve beklentilerini dinledi. Başkan Kanlı, eksikliklerin giderilmesi için belediyeleri de harekete geçirdi. 

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, yaptığı açıklamada “Hiçbir ülkenin tek başına altından kalkması mümkün olmayan asrın felaketinin sarılması ancak dayanışma ve yardımlaşma ile olabilir. Asrın felaketinin açtığı hasarın giderilmesi, yaraların sarılması her türlü beşeri tartışmanın üzerindedir ve hayati derecede önemlidir. Biz meseleye böyle bakıyoruz, böyle bakmaya devam edeceğiz.” dedi.

(vş)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Anahtar Kelimeler: KARATAŞ’ DEPREMZEDELER ZİYARET