MABEL ÖDÜL TÖRENİ 28 TEMMUZ'DA

MABEL ÖDÜL TÖRENİ 28 TEMMUZ

2016 yılında ilk olarak Giresun’dan yola çıkan ve bugün onlarca şubede hizmet veren Kurumsal Emlak Zinciri Mabel büyümeye devam ediyor.

Ulusal bayilik ağı günden güne büyüyen MABEL, bir dünya markası hedefi ile yola devam ederken güçlü ekip yapısı, dürüstlük ilkesi, üstün iş ahlakı ile sektörde adından söz ettiren güçlü bir marka olmayı başardı. 
MABEL Türkiye, başlattığı Franchise atağı ile sistemli bir şekilde, ülke genelinde bayiliklerini çoğaltmaya devam ederken sektörde iş kurmak isteyen girişimciler için büyük fırsatlar sağlıyor. Özellikle Kadın girişimciler için özel avantajlı paketlerle destekler sunan MABEL 28 Temmuz 2023 Cuma akşamı tüm bayileri ve ekiplerinin bir araya geleceği ile ödül töreninde başarılı danışmanlara ve bayilere ödüllerini dağıtacak. Ramada Wyndham Giresun da hayata geçecek geceye protokol ve basın davetli olarak katılacak.
Kazançlı bir gelecek için çok kazandıran bir sektöre geçiş yapmak ya da mevcut gayrimenkul işini, kurumsal ve profesyonel bir yapıya döndürmek isteyenler www.mabelgayirmenkul.com adresinden hizmetleri inceleyebilirler.
(VŞ)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Anahtar Kelimeler: MABEL TÖRENİ TEMMUZ'